THY Genel Müdürü Temel Kotil'den üçüncü havalimanı açıklaması

Güncelleme Tarihi:

THY Genel Müdürü Temel Kotilden üçüncü havalimanı açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2015 16:56

TÜRK Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil üçüncü havalimanının İstanbul'u turizmde dünya lideri yapacağını bunun da dünya tarihini değiştireceğini söyledi.

Haberin Devamı

TÜRK Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil patronlarının yolcuları olduğunu belirterek, "Biz patronumuzu memnun etmek için çalıştık ve başardık. Dünyanın en büyük havayolu şirketi değiliz ama memnuniyette bizi kimse geçemez" dedi.

Haberin Devamı

DÜNYA TARİHİNİ DEĞİŞTİRMİŞ OLACAK

Kotil üçüncü havaalanının İstanbul’u lider konuma getireceğini söyleyerek, "İstanbul’a yapılan üçüncü havaalanı dünya tarihini değiştirecek. 45 afrika ülkesine dağıtım noktası koyduk. 100’ün üzerinde Avrupa’ya dağıtım noktası koyduk. Minübüsler gibi indi bindi yaptık. Çok çalıştık. Hükümetimiz de destekledi. Artık yeni havaalanı ile İstanbul’un merkez olması tamamen taçlandırılacak. Sabiha Gökçen Hava Limanı’na pist de yapılıyor. Bittiğinde Atatük Hava Limanı’ndan büyük olacak. Hükümet bu noktada ciddi bir yatırım yapıyor. 6 adet pist de yeni havaalanında olacak. İstanbul tamamen lider konumda ve merkez olacak. Bu sayede İstanbul’a her yıl 30 milyon turist gelmiş olacak. İstanbul turizmde de lider konuma kavuşacak. Bu da dünya tarihini değiştirmiş olacak" dedi. kçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici konferansın ardından Kotil’e plaket verdi.

Haberin Devamı

THY Genel Müdürü Temel Kotilden üçüncü havalimanı açıklaması

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!