3 milyar kişiyi iyileştirecek

Güncelleme Tarihi:

3 milyar kişiyi iyileştirecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2017 22:18

SAĞLIK çözümlerine hasta, hasta yakınları ve sağlık profesyonelleri gözünden yaklaşan Philips, dünyada 3 milyar kişiyi iyileştirmek amacıyla yeni çözümler geliştirmek için harekete geçti.

Haberin Devamı

Teknoloji, inovasyon ve insanı bir araya getirerek sağlık çözümleri sunduklarını ifade eden Philips Türkiye CEO’su Haluk Karabatak, “Buradan hareketle İPSOS iş birliği ile ‘Türkiye Sağlık Trendleri Araştırması’nı gerçekleştirerek Türkiye’deki sağlık durumunu araştırdık. Araştırmamızın sonuçlarına göre toplumun yüzde 78’i mevcut sağlık durumundan memnun olduğunu belirtirken yüzde 72’si sağlık durumunun hayat kalitesini olumlu etkilediğini düşünüyor; yüzde 86 ise sağlıklı olmak adına çaba gösteriyor. Herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşınca toplumun yüzde 51’inin hemen doktora gittiği görülürken, yüzde 17’lik bir kesimin hiç doktora gitmediği ortaya çıkıyor. Bu rakamlara baktığımızda Türkiye’de sağlık alanındaki riskleri kolayca görebiliyoruz. Bu araştırma ile sağlık alanında farkındalığı arttırmayı hedefledik ve gelecek dönemde de bu alanda çalışmaya ve inovatif çözümler sunmaya devam edeceğiz” dedi. Şirket olarak ‘Sağlık Döngüsü’ anlayışını belirlediklerini belirten Karabatak, şunları söyledi: “Sağlıklı Yaşam’dan başlayarak önlem alma, teşhis, tedavi ve evde bakım’a kadar pek çok alanda ürünlerimiz ve çözümlerimizle her gün, her yaştan insanın yaşamını iyileştirecek yenilikler sunuyoruz. Böylelikle, bütün süreçlerin kusursuz şekilde işlediği sağlık anlayışını da ortaya koyuyoruz.”

Haberin Devamı

4 ALANA ODAKLANDI

Philips, sağlık çözümlerine dört farklı alanda odaklanmış durumda. Verilerin basitleştirilmesi ve bilgi toplama, ilk seferinde doğru teşhis ve tedavi, maliyetlerin azaltılması, hastalara ve personele daha iyi bir deneyim sunulması şirketin odaklandıkları alanlar. İnovasyon, değişim ve iş birliğinin  kendilerini motive ettiği dile getiren Karabatak, “Teknolojik endüstri liderliğini sağlık çözümlerinde yeni alternatifler sunan bir yaklaşımla birleştiriyoruz. Sağlık döngüsünde yer alan her sürecin kusursuz bir şekilde yürümesi sağlık çözümlerinin de kusursuz olmasını sağlayacaktır. İşte bizi heyecanlandıran da tam olarak bu” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!