Balon işçilerine sendikadan davet

Güncelleme Tarihi:

Balon işçilerine sendikadan davet
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2015 10:25

Hava-İş Sendikası, hem resmi web sitesinden, hem de sosyal medyadan yaptığı çağrılarla, Nevşehir ve Kapadokya bölgesinde çalışan balon işçilerini sendikalı olmaya davet etti.

Haberin Devamı

Nevşehir ve Kapadokya bölgesinde çalışan balon işçileriyle konuşarak dertlerini dinleyen Hava-İş Sendikası yöneticileri, balon işçilerinin sendikalı olması için çalışmalarına hız verdi. Sadece THY değil, tüm havacılık çalışanlarının haklarını korumak için yola çıktıklarını belirten, Hava-İş Sendikası Genel Başkanı Ali Kemal Tatlıbal, “Özellikle tüm haklardan mahrum, Kapadokya Bölgesi’nde, Nevşehir’de balon hizmetinde çalışan işçi kardeşlerimizi sendikalı yapmak için çalışıyoruz. Bu balonlarla yapılan uçuşlarda yaşanan kazalarda kimi işçiler öldü, kimileri de sakat kaldı. Şu anda yardıma muhtaç haldeler. İstiyoruz ki balon işçilerimiz de iş güvenliği olan, sosyal haklara sahip ve daha iyi şartlarda emeklerinin karşılığını alsınlar. Hava-İş Sendikası olarak bu kardeşlerimize kapımız sonuna kadar açık” diye konuştu.

TURİZME DESTEK VEREN BALON İŞÇİLERİNE AÇIK DAVET

Hava-İş Sendika Mali Genel Sekreteri Celalettin Meriçli de resmi twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Hava-İş Sendikası olarak Kapadokya ve Nevşehir’de turizme destek verip, ülke ekonomisine önemli katma değer sağlayan balon çalışanlarını sendikamıza üye olmaya davet ediyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!