Yeni Tucson eylülde gelİyor

Güncelleme Tarihi:

Yeni Tucson eylülde gelİyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2015 01:53

ÜRÜN gamındaki tüm modelleri yenileyerek iddiasını artıran Hyundai, özellikle Avrupa ve Türkiye pazarlarında ix35’in yerini alacak Tucson modeliyle SUV segmentinde etkili olmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

İstanbul Auto Show 2015’te Türkiye lansmanı yapılan Hyundai Tucson, eylülde satışa sunulacak. Hyundai Assan Genel Müdürü Önder Göker, yeni modelle ilgili olarak, “Bizim için en dikkat çeken motorumuz turbo beslemeli 1.6 litrelik ünite. 177 bg maksimum güç üreten bu motor 4 tekerlekten çekişli ve 7 ileri DCT şanzımanlı olacak. Yani hem yüksek performansı hem de düşük yakıt tüketimini bir arada sunacak” dedi. Göker, eylülde satışa sunulacak modelden son 4 ayda 5 bin adet satmayı hedeflediklerini belirterek, 2016 yılında toplam satış hedeflerinin 10 bin adet olduğunu söyledi.

Hyundai Tucson’da 177 beygir gücündeki 1.6 litre benzinli motorun dışında ayrıca atmosferik olarak 132 beygir güç üreten 1.6 lt benzinli motor hem manuel hem de otomatik şanzımanla alınabilecek. Bu motorlarla birlikte 184 HP maksimum güç üreten 2.0 lt dizel motor da 6 ileri otomatik şanzımanla gelecek. Yeni Hyundai Tucson, şeritte kalma sistemi, kör nokta uyarı sistemi, dört koltukta ısıtma, ön koltuklarda havalandırma, değişken direksiyon modu, yeni teknoloji çift LED ön farlar ve üstün sürüş özellikleri gibi tam anlamıyla tüm beklentileri karşılayan, hatta üst segmentteki tüketicileri bile rahatlıkla kendine çekebilecek özellikleriyle Hyundai’nin SUV tecrübesini ve marka DNA’sını yansıtıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!