Sigarayı bırak plakayı kap

Güncelleme Tarihi:

Sigarayı bırak plakayı kap
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2015 22:41

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan katıldığı Türkiye Büyük Esnaf Buluşması’nda “Verin plakayı, bırakalım sigarayı” pankartını asan esnafa müjde verdi.

Haberin Devamı

Erdoğan “Doğru söyleyin sigarayı bırakmaya var mısınız? Ben, biliyorsunuz Yeşilaycıyım. Sizden bu konuda, bu sözü aldıktan sonra ben şimdi Büyükşehir Belediye Başkanıma diyorum ki, hadi bakalım bununla ilgili olarak adımları siz atacaksınız. Tamam mı? Hayırlı olsun. Büyükşehir Belediye Başkanımızda tamam dedi. Bizde adımı atacağız dedi. Hayırlı olsun” diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu tarafından organize Türkiye Büyük Esnaf Buluşması etkinliğine katıldı. Etkinliğe 3 bin 58 Esnaf ve Sanatkar Odası, 82 Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri’nin temsilcileri katıldı. Etkinliğin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli tarafından ‘Ahilik Sancağı’ verildi.

Haberin Devamı

Program Ahilik duasıyla başladı. Cumhurbşakanı Erdoğan esnaf ve sanatkârların bu ülkenin ve milletin omurgası olduğunu söyleyerek, asılan pankartları tek tek sahnede okudu. Erdoğan bir pankartı gösterip okuyarak “‘Paralel ya da dikey fark etmez, minibüsçü esnaf ihaneti affetmez’ Eyvallah. İhanet edenlere gereken cevabı ben minibüsçü, taksici esnafımızın da, diğer esnafımızın da milletçe vereceğine inanıyorum” diye konuştu.

BAKMADAN GEÇME!