Kaza yüzünden 45 uçuş iptal edildi

Güncelleme Tarihi:

Kaza yüzünden 45 uçuş iptal edildi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2015 15:19

Milano-İstanbul seferini yapan uçakta meydana gelen yangın sonra yurtiçi ve yurtdışı birçok sefer iptal edildi. Hurriyet.com.tr’nin edindiği bilgelere göre yurtiçi ve yurtdışından 45 sefer iptal edildi.

Haberin Devamı

Motor kısmında yaşanan yangın nedeni ile acil iniş yapan THY uçağı sonrası bir dizi seferde de iptaller söz konusu.

Kaza yüzünden 45 uçuş iptal edildi
BUGÜN AĞLAMIYORSAK ONUN SAYESİNDE

Çeşitli illerden İstanbul’a yapılması planlanan 32 uçuş iptal edildi. Saat 15.00'te yapılması planlanan Nevşehir-İstanbul uçuşu da iptal edilen seferler arasında. Benzer şekilde yurtdışı seferlerden de bir kaçı iptal edilmiş durumda.

Kaza yüzünden 45 uçuş iptal edildi
THY UÇAĞINDAKİ YOLCULAR: YAŞADIĞIMIZA ŞÜKRETTİK

İŞTE O SEFERLER
İzmir’den yapılması gereken 5 uçuşun yanı sıra, Antalya ve Ankara’nın 3’er, Gaziantep ve Kayseri’nin 2’şer, Samsun, Adana, Şırnak, Şanlıurfa, Erzurum, Mardin, Trabzon, Malatya, Kahramanmaraş, Elazığ’dan yapılması gereken 1’er sefer iptal edildi. Yurtiçi seferlerin yanı sıra yurtdışında da bir dizi sefer iptali bulunuyor. Köln, Milano, Nürnberg, Napoli, Bologna, Berlin, Roma, Prag, Venedik, Viyana gibi seferleri iptal edildi
THY'DEN UYARI YAPILDI
Türk Hava Yolları resmi twitter adresinden yapılan açıklamada, “Atatürk Havaalanı'ndaki operasyonel nedenlerle bazı seferlerimiz iptal edilmiştir. Havaalanına gelmeden önce lütfen uçuşunuzu kontrol ediniz” uyarısı yapıldı.

Haberin Devamı

Kaza yüzünden 45 uçuş iptal edildi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!