Baykal Simit Sarayı açılışında

Güncelleme Tarihi:

Baykal Simit Sarayı açılışında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2015 16:16

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya 2’nci sıra milletvekili adayı Deniz Baykal, Serik İlçe Yönetim Kurulu üyesi Kadir İnce’nin işyerinin açılışını yaptı, ilçede esnaf ziyareti yaptı.

Haberin Devamı

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, partisinin Serik İlçe Yönetim Kurulu üyesi Kadir İnce’nin işyerinin açılışına katıldı. Serik’in her geçen gün geliştiğini söyleyen Deniz Baykal, "Serik’in böyle işyerlerine ihtiyacı var. Antalya’da kadınlarımızın yaşamlarını etkileyecek, mutlu edecek ürünlerin satılacağı bir yer.

Baykal Simit Sarayı açılışında

Serik başarıyı görmek istediğim bir ilçe. Önümüzdeki yerel seçimlerde mutlaka CHP olarak Serik Belediye Başkanlığı’nı kazanmalıyız. Kaş’ı istedik, orayı kazandık. Burasını ve Alanya’yı mutlaka kazanacağız. Kepez de var. Bu bölgeleri aldığımız takdirde CHP Antalya’da bükülmez bir bilek olacaktır. Türkiye’de de Cumhuriyet Halk Partisi çok daha güçlü olacaktır. Bu seçimde de umutluyum, 2019’da yapılacak yerel seçimlerde de umutluyum" dedi. Deniz Baykal açılışın ardından Serik’te esnaf ziyareti yaparak, sohbet etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!