Gümüşhaneli ‘Altın Adamlar’ ödüllerini aldı

Güncelleme Tarihi:

Gümüşhaneli ‘Altın Adamlar’ ödüllerini aldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2015 01:41

GÜMÜŞHANE’de 48 yıldır yayın yapan Kuşakkaya Gazetesi’nin bu yıl ilkini gerçekleştirdiği ‘Gümüşhaneli Yılın Altın Adamları’ ödül töreni Ankara’da yapıldı.

Haberin Devamı

Türkiye’nin dört bir tarafından siyasetten bürokrasiye, spordan sanata birçok Gümüşhanelinin katıldığı program Ankara Sheraton Otelinde gerçekleştirildi. Adalet ve Milli Savunma eski Bakanı Mahmut Oltan Sungurlu, programda yaptığı konuşmada etkinliğe katılamayan ve çok daha değerli Gümüşhanelilerin var olduğuna dikkati çekerek, Gümüşhane’nin Türkiye’nin her tarafından çok önemli değerler yetiştirdiğine dikkati çekti.

‘TÜM GÜMÜŞHANELİLER ÖDÜLE LAYIKTIR’

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün de davete icabet eden herkese teşekkür ederek, “Tüm Gümüşhaneliler ödüle layıktır. Siyasi ayrım gözetmeden bütün Gümüşhanelilerin ortak özelliği vatan sevgisidir” dedi.
Programa katılan ve ankette Yılın Spor Adamı seçilen, Teknik direktör ve eski milli futbolcu Ertuğrul Sağlam ise Gümüşhane’nin Torul ilçesine bağlı Zigana köyünden olduğunu hatırlatarak, Gümüşhane insanının ne kadar dürüst, çalışkan, onurlu, yaptığı işi en iyi şekilde yapmaya çalışan insan olduğunu gösterebilmek için bundan sonra daha fazla çalışacağım.” diye konuştu. Programda konuşan Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Kuşakkaya Gazetesi imtiyaz sahibi Sezai Köprülü de her Gümüşhanelinin milli, ahlaki ve insanı duygularıyla zaten altın adam olduğunun altını çizerek, bu tür etkinliklerin marifet iltifata tabidir ilkesi gereğince anlamlı ve gerekli olduğunu söyledi. Köprülü, “Burada bulunan ya da bulunmayan bütün hemşehrilerimiz kendi uğraş alanlarında ödüllerin en büyüğünü, taşıdıkları Gümüşhaneli kimliğiyle hak ediyor” dedi.


BAKMADAN GEÇME!