Genel müdür THY'nin '25 milyon mil' çekilişinde kazandığı milleri bağışlayacak

Güncelleme Tarihi:

Genel müdür THYnin 25 milyon mil  çekilişinde kazandığı milleri bağışlayacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2015 14:46

Miles&Smiles kredi kartının 25. Yılı dolayısıyla düzenlenen 25 milyon mil kampanyasına binlerce insan katıldı. Kampanyanın en büyük ödülü olan 1 milyon mil ödülü çekiliş sonucunda Limak Enerji Üretim Genel Müdürü Taner Ercömert’e çıktı. Kampanyaya 273 bin kişi katıldı. Büyük ödül genel müdüre çıkınca sosyal medya bu olayı konuştu. THY bütün çekiliş işleminin hukuki prosedürlere uygun olduğunu açıkladı. Ercömert ise Hürriyet Dünyası’na yaptığı açıklamada milleri bağışlayacağını söyledi.

Haberin Devamı

Türk Hava Yolları’nın Miles&Smiles kredi kartı üyeleri için düzenlediği 25 milyon mil kampanyasının sonuçları geçen hafta açıklandı. Kampanyanın en büyük ödülü olan 1 milyon mili ise Limak Holding Enerji Üretim Genel Müdürü Taner Ercömert kazandı. Söz konusu mil ödüllerinin sahipleri noter huzurunda çekiliş yapılarak belirlendi. 1 milyon mil ödülünün Ercömert gibi üst düzey bir yöneticiye çıkması sosyal medyada çok konuşuldu. Konuyla ilgili olarak hürriyet.com.tr’ye açıklama yapan Ercömert ‘söz konusu milleri bağışlayacağını’ ifade etti.

Genel müdür THYnin 25 milyon mil  çekilişinde kazandığı milleri bağışlayacak
Ercömert, “Ben söz konusu yarışmaya Taner Ercömert adına şahsi bir başvuru yaptım. Bunun şirketimle bir alakası yok. Milli Piyango gibi bir şey bu. Milyonlarca kez başvuru yapılan bir yarışma” dedi. Limak’ın 3. havalimanı yapan bölümünde çalışmadığını vurgulayan Ercömert, “20 senedir Miles&Smiles kredi kartım var. O kartı aldığımda Limak’ta bile değildim” dedi. Yarışmaya kaç kez başvurduğunu sorduğumuzda Ercömert, “Birkaç defa başvurdum” dedi. Milleri bağışlamayı düşündüğünü ifade eden Taner Ercömert, “Prosedür nasıl olur bilmiyorum ama bu milleri öğrencilere bağışlamayı düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

273 BİN 190 KİŞİ KATILDI

THY’nin 25 milyon mil kampanyasına 273 bin 190 kişi katıldı. Söz konusu kişiler 2 milyon 665 bin 954 kere başvuruda bulundu. Bir kişi ortalama 9.7 kez başvuru yaptı. çekiliş sonunda 1 kişiye 1 milyon mil 100 kişiye 240 bin mil hediye edildi. Çekiliş 04.03.2015 tarihinde İstanbul’da noter huzurunda ve halka açık gerçekleştirildi.

BİR MİLYON MİL İLE NE KADAR UÇULABİLİR

Gidiş - dönüş olmak üzere Amerika’ya 20 uçuş
Gidiş - dönüş olmak üzere Avrupa’ya 50 uçuş,ve yurt içinde 200 uçuş.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!