"Semerkand Line Bakırköy" satışa çıktı

Güncelleme Tarihi:

Semerkand Line Bakırköy satışa çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2014 01:24

Bakırköy Meydanı'na yakın bir konumda yükselen "Semerkand Line Bakırköy" projesi Zuhuratbaba Mahallesi'nde toplam 53 ile 390 metrekare arasında 214 konutla satışa çıktı.

Haberin Devamı

Elit bir proje olarak hayata geçirilen proje daha "Dareyn Bakırköy" ismiyle satışa çıkmıştı. Semerkand Yapı, Güvenilir İnşaat'ın hayata geçirdiği bu projeyi satın aldı.

Projenin sadece isminde değişiklik yapıldı. Uzmanlar, Bakırköy bölgesinde eski binalardaki dairelerin kira bedellerinin 1.250 TL'den başladığına işaret ederek Semerkand Line Bakırköy projesinin yüksek prim elde edeceğine işaret ediyor. Merkezi konumuyla dikkat çeken projedeki lüks daireler daha çok oturum amaçlı tercih ediliyor.

Semerkand Line Bakırköy satışa çıktı

214 daireden oluşan projede 1+0'dan 4+1 dublekslere kadar farklı konut tipleri yer alıyor. Semerkand Line Bakırköy projesinde teslimler Eylül 2016 yılında yapılacak. Projede yar alan dairelerin metrekare birim fiyatı 10 bin 850 TL ile 14 bin TL arasında değişiyor. Projede sauna, fitness, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi sosyal donatılar yer alacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!