AKBANK-TİM İŞBİRLİĞİ

Güncelleme Tarihi:

AKBANK-TİM İŞBİRLİĞİ
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2014 01:27

Kısa bir haber turu...

Haberin Devamı

AKBANK ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) işbirliği protokolü imzaladı. Bu protokol ile ihracatçılara avantajlı koşullarda 1 milyar doların üzerinde ilave finansman desteği sağlanacak. Protokol çerçevesinde, ihracatçılar kredi desteğinin yanında, sigorta ve faktoring gibi risklere karşı koruyucu finansal ürünlere de ulaşabilecekler.

ENERJİ VERİMLİLİĞİNE 15 MİLYON EURO

YAPI Kredi Leasing, Avrupa Yatırım Bankası (EIB), Alman Yatırım Bankası (KfW) ve Uluslararası Finans Kurumu’nun (IFC) ortak kuruluşu Güneydoğu Avrupa Enerji Verimliliği Fonu (GGF) ile ikinci kez enerji verimliliği projelerine yönelik 15 milyon Euro tutarında uzun vadeli kredi imzaladı.

GARANTİ’DEN DÜKKAN SİZİN

Garanti Bankası esnaf ve KOBİ müşterilerine yüzde 0,95’ten başlayan faiz oranları ve 36 aya varan vadelerle “Dükkan Sizin” kredisi vererek, işlerini büyütmeleri için fırsat sunuyor.

Haberin Devamı

HSBC TÜRKİYE’YE ÖDÜL GETİRDİ

HSBC Türkiye, bireysel bankacılık müşterilerine sunduğu, “Büyük Adım” ile “Stevie International Business 2014”te, “Finansal Hizmetler – En İyi Yeni Ürün/Servis” kategorisinde Bronz Ödül’e layık görüldü. Stevie International Business Ödülleri’ne bu yıl, 60 ülkeden hemen hemen her sektörden toplam 3.500 başvuru yapıldı.

İŞ’TEN EĞİTİME İKİ KAMPANYA

İŞ Bankası, ilk ve orta dereceli özel okullarda, yükseköğretim kurumlarında veya yurtdışında öğrenim gören öğrencilerin velilerinin finansman ihtiyaçlarına yönelik başlattığı 2 kampanya ile eğitim bedellerini Maximum Kart veya Maximiles’ı ile ödeyen öğrenci velilerine 15 Eylül 2014 tarihine kadar ilave 5 taksite varan imkânlar sunuluyor. Ayrıca, 31 Ağustos 2014 tarihine kadar geçerli olacak eğitim kredisi kampanyası ile aylık yüzde 1.10 faiz oranı ve 100 TL tahsis ücreti ile 12 aya varan vadelerle 50 bin TL’ye kadar eğitim kredisi kullanabiliyor.

SECURITAS DEPREME HAZIRLANIYOR

Güvenlik sektörü firması Securitas, olası Marmara Depremi’ne hazırlıklı olmak ve zararlarını azaltmak amacıyla MADEP Projesi’ni başlattı. Proje için Aralık 2013’te çalışanların katılımıyla gönüllü çalışma grupları kurarak düzenli toplantılar gerçekleştiren Securitas, detaylı bir eylem planı oluşturdu.

Haberin Devamı

SERTRANS İSPANYA’DA BÜYÜYOR

İspanya’daki 20’nci yıllarını kutlayan Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş; “İspanya’ya özellikle tekstil ve hazır giyim ürünleri taşıyoruz. 2013 yılı boyunca Türkiye’den İspanya’ya giren Türk plakalı her beş araçtan bir tanesinin Sertrans’a ait” dedi.

TÜMOSAN’DAN 220 MİLYON TL NET SATIŞ

Traktör üretiminde 38 yıllık köklü bir geçmişe sahip Tümosan Motor ve Traktör Sanayi (TÜMOSAN), 2014 yılının ilk yarısını 15 milyon 567 bin TL net kârla tamamladı. TÜMOSAN’ın cirosu ise 220 milyon 118 bin TL seviyesinde gerçekleşti. Şirketin faaliyet kârı ise 19 milyon 251 bin TL oldu.

YILIN ŞİRKETİ KOÇ HOLDİNG

Koç Holding’in İnsan Kaynakları, Stevie’de iki ödül ile kazandı. Koç Holding, “KPI (Kritik Performans Göstergeleri) Takip ve İnsan Kaynakları İyileştirme” projesiyle “Yılın Şirketi”, Koç Holding İnsan Kaynakları Direktörlüğü ise “Yılın İnsan Kaynakları Departmanı” ödülünü almaya hak kazandı. Ödül töreni, 10 Ekim’de Paris’te gerçekleşecek.

Haberin Devamı

QATAR AIRWAYS SABİHA UÇUŞLARINI ARTTIRIYOR

Qatar Airways, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslar arası Havalimanı’na 26 Ekim’den itibaren haftanın her günü uçacak. Hava yolu şirketi, 22 Mayıs 2014 tarihinden bu yana haftanın 4 günü Sabiha Gökçen’den uçuyordu. Qatar Airways, Sabiha Gökçen’in yanı sıra İstanbul Atatürk ve Ankara Esenboğa havalimanlarına uçuyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!