Bayramda 500 bin kişi geldi

Güncelleme Tarihi:

Bayramda 500 bin kişi geldi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 2014 13:05

VIALAND Entegre Perakende ve Eğlence Merkezi Ramazan Ayı’nda 3 milyon ziyaretçi ağırladı. Bayramdaki ziyaretçi sayısı ise 500 bine ulaştı.

Haberin Devamı

VIALAND Genel Müdürü Tolga Alişoğlu, “Ülkemizin bulunduğu coğrafyanın etrafındaki bölgelerden turist çekmeye devam ediyoruz. Ramazan’da da Körfez Bölgesi’nden, İran, Ürdün ve Suudi Arabistan gibi ülkelerden gelen çok sayıda turist misafirimiz oldu. Balkan ülkelerinden de günü birlik turlarla VIALAND’e gelerek burada eğlenmeyi tercih edenlerin sayısı oldukça yüksekti. Bu hareketlilik bizim de trafiğimizi hızlandırdı. Arife günü ile birlikte sadece bu Ramazan Bayramı’nda, yani 4 günlük süreçte, Tema Park olarak 6 milyon TL’lik ciro gerçekleştirdik." dedi.

Bayramda 500 bin kişi geldi

Küresel arenada VIALAND ismiyle daha güçlü bir rekabet sergilemek için, tüm çalışmalarını bu yönde sürdürdüklerini de aktaran Alişoğlu, önümüzdeki dönemlerde Türkiye’nin başka şehirlerinde de VIALAND Tema Park ile hizmet vermek istediklerini belirtti. Diğer taraftan dağılan Sovyetler Birliği ülkeleri ile çeşitli Arap ülkelerinden de talepler olduğunun altını çizen Tolga Alişoğlu, bu yatırımların fizibilite çalışmalarının ardından planlanabileceğini söyledi.

Haberin Devamı

Alişoğlu, Ramazan Bayramı’nda VIALAND AVM’nin de günde 100 bin kişi tarafından ziyaret edildiğini de sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!