Döner Stop ile hedef 15 mağaza

Güncelleme Tarihi:

Döner Stop ile hedef 15 mağaza
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2014 01:36

SABANCI ailesinden bağımsız ilk girişiminde restorancılığa yönelen CZK Lokantacılık İşletmeleri Kurucusu, Şevket Sabancı ailesinden Can Köseoğlu, Döner Stop ile hızlı bir büyüme dönemine giriyor.

Haberin Devamı

Yaklaşık 100 milyon liralık yatırım yapacaklarını söyleyen Köseoğlu, Döner Stop ile amaçlarının yüzde 100 yerli marka olarak yurt içi ve yurt dışında fest food zinciri haline gelmek olduğunu belirtti. Köseoğlu, Bunun için CZK çatısı altında aileden bağımsız olarak restorancılık işine girdiğini belirterek şunları söyledi: “Hedefimiz modern ve çağdaş dünyaya ayak uydurabilecek bir ürün. Sektörde 25 yıllık deneyimi olan bir ekiple yola çıktık.

Şimdilik Türkiye’de yayılmayı planlıyoruz. Markalaşma sürecinin tamamlanmasının ardından yurt dışına açılacağız. Bu süreçte yeni marka yaratma planlarımız var. Markanın şimdilik Kavacık ve Mecidiyeköy’de birer şubesi bulunuyor. Bu yıl sonuna kadar 6 şubeye ulaşacağız. 2015 sonuna kadar ise 15 şubeye ulaşacağız.” Döneri Stop’un menüleri arasında Cheese Klasik, Cafe de Paris, Cheddar Mantarlı ve Jalapeno Biberli olmak üzere 4 farklı döner bulunuyor. Şu andaki 30 kişilik istihdamın ise 2015 sonunda 300’e çıkması hedefleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!