‘Extra depo’ya 4 bin ürün sığdıracak

Güncelleme Tarihi:

‘Extra depo’ya 4 bin ürün sığdıracak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2014 01:56

BAKKAL, büfe, restoran gibi stok alanı olmayan işletmeler için tasarlanmış bir proje hayata geçiren Akyürek Holding’in iştiraki olarak kurulan Extra Depo ile perakende sektörüne uzman depo mağazacılık konseptini getirmek istediklerini ifade eden Extra Depo Genel Müdürü Ali Osman Engiz, “Türkiye’nin farklı şehirlerinde merkezi noktalarda konumlandırılacak ve işletmelerin içecek ürünlerini ihtiyaç duyduğu anda, uygun fiyata satın almasını sağlayacak bir sistem.

Haberin Devamı

Bu depolarla 400 farklı marka ve 4 bin çeşit ürün seçeneği sayesinde kolay tedarik fırsatı sunacağız. Depo mağazacılığının düşük yatırım ve düşük işletme maliyetleriyle çalışması, müşterilere önemli bir fiyat avantajı sağlayacak.

Yöresel üreticileri destekleyerek içecek ve alkol pazarına yeni markalar girecek. Bu projeyi yaklaşık 20 milyon dolarlık yatırımla hayata geçireceğiz. İçecekleri perakendiciler yerine biz stoklayacağız” diye konuştu.

Extra Depo ile bakkal, büfe, restoran, otel sahiplerinin ve çalışanlarının hayatını kolaylaştıracaklarının altını çizen Engiz, “Düşük yatırım ve işletme maliyetlerimiz sayesinde uygulayacağımız uygun fiyat politikası müşterilerimizin maliyetten tasarruf etmelerinin yanı sıra alandan ve zamandan kazanç sağlayacak. Güneşli’deki ilk Extra Depo mağazasının ardından, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Eskişehir, Kocaeli, Tekirdağ, Yalova ve İstanbul’un çeşitli semtlerinde de yatırım yapacağız” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!