Tuzla'da bulunan Kayalar Kimya fabrikasında yangın

Güncelleme Tarihi:

Tuzlada bulunan Kayalar Kimya fabrikasında yangın
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2014 14:37

TUZLA Kimyacılar Sanayi Sitesi’nde yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kayalar Kimya fabrikasından iki yıl önce de yangın meydana gelmiş, tesis kullanılamaz hale gelmişti. Şirket, sektörün en önde gelen firmaları arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Tuzla Kimyacılar Sanayi Sitesi'nde bir boya imalat fabrikasında bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamanın ardından yangın çıktı. Bölgeye, Tuzla, Pendik, Kartal ve Dudullu'dan çok sayıda itfaiye aracı sevk edildi. Fabrika'daki çalışanlar tahliye edilirken, yangın söndürme çalışmaları devam ediyor.

İki yıl önce de yangının meydana geldiği Kayalar Kimya Fabrikası’nda çıkan yangın, hammaddelerin bulunduğu bölümde devam ediyor. Yangına çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Fabrika içerisinde ve dışardan müdahale eden itfaiye ekipleri yangını kontrol altına almaya çalışıyor. Fabrikadaki yangının sebebi henüz belirlenemedi.

Kayalar Kimya, İstanbul Sanayi Odası'nın geçen yıl açıkladığı 500 büyük sanayi kuruluşu listesine 191 milyon lira ciro ile 442. sıradan girmişti.

Tuzlada bulunan Kayalar Kimya fabrikasında yangın
YANAN KAYALAR KİMYA SEKTÖRÜN DEVLERİ ARASINDA

Haberin Devamı

Ayrıntılar geliyor...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!