Ülke sayısını 6’ya çıkardı

Güncelleme Tarihi:

Ülke sayısını 6’ya çıkardı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 09, 2014 01:00

2014 yılı itibari ile üretimi 100’lü adetleri geçen Türk malı otomobil VOLKICAR, boy gösterdiği ülke sayısını 6’ya çıkardı.

Haberin Devamı

İhracatına Türkmenistan ile başlanan VOLKICAR otomobilin satışına Moldova, Azerbaycan, Lübnan ve Bulgaristan ile devam edildi. Gittikçe artan popülaritesi ve özgün yapısı ile uluslararası markası olma yolunda ilerleyen VOLKICAR’ın Asya, Avrupa ve Orta Doğu’ya satışı için görüşmeler devam ediyor.

Ralli şampiyonu Volkan Işık’ın 22 yıllık tecrübesi ile geliştirdiği VOLKICAR, Volkan Işık Grup bünyesinde üretiliyor. Türk otomotiv sanayisinin ve üreticilerinin bazı konularda kararlı olması gerektiğini söyleyen Işık; “Otomobil sektöründe marka oluşturmak uzun ve meşakkatli bir yol, sabırlı ve kararlı olmak gerekir. Biz kimsenin beklemediği bir yerden başladık ve ilerliyoruz. VOLKICAR yurt- dışında yayıldıkça ve popülerleştikçe cadde otomobili olma ihtimalini güçlendiriyor” dedi.

Haberin Devamı

VOLKICAR ihraç edildiği ülkelerde kendi ekonomisini yaratıyor. Eğlenceli, eğitici ve ekonomik özellikleri ile organizatör firmaların ticari faaliyetlerinde önemli bir aktör oluyor. Birey ve şirketlere yapılan organizasyonlarla VOLKICAR, ticari altyapının temelini oluşturuyor. Bakımları, yarıştırılması ve kendine özgü yarış konseptinin hayata geçirilmesi için ortaya çıkan ticaret V1’e önemli bir değer katıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!