Dumankaya’dan 200 milyon TL’ye Bahçeşehir’e ‘hi-Fit’ projesi

Güncelleme Tarihi:

Dumankaya’dan 200 milyon TL’ye Bahçeşehir’e ‘hi-Fit’ projesi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2014 23:57

DUMANKAYA inşaat Bahçeşehir’de fit kalmak isteyenlere özel bir konut projesi hayata geçirdi. Evlerin içinden, sosyal alanlara, restoranlardan ara katlara kadar her alanda spor ve sağlıklı yaşan üniteleri bulunduran ‘Dumankaya hi-Fit’ projesinde 610 rezidans konut bulunuyor.

Haberin Devamı

SAĞLIK, spor ve teknolojiyi inşaat sektörüne taşıyan Dumankaya İnşaat, fit bir konut projesi inşa edecek. 200 milyon lira yatırım değerine sahip proje şirketin 4 yıldır konut geliştirdiği Bahçeşehir-Esenyurt bölgesinde yer alıyor. Biri 28, diğeri 32 katlı iki kuleden oluşan projenin tüm alanlarında sağlıklı yaşama teşvik eden birimler yer alıyor. 20 dönüm arsaya kurulan, stüdyo, 1+1 ve 2+1 dairelere yer verilen fiyatlar 99 bin liradan başlıyor.

EVDE SPOR DERSİ


Dumankaya hi-Fit projesinde 4 bin 500 metrekarelik bir spor merkezi bulunacak. Projede yaşayanlar bu spor salonunun yanı sıra evlerinde de spor yapabilecek. Akıllı ev sistemleri sayesinde tv ekranından spor salonuna bağlanan daire sakinleri dilerse bireysel çalışacak, dilerse evinden sınıf derslerine iştirak edecek. Ara katlarda açık spor alanlarına yer verilen projede diyet yemeklere özel restoran ve vitamin bar da yer alacak.

SATILIK VE KİRALIK KONUT İLANLARI İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı

0 FAİZLE SATACAK

30 ay sonra tamamlanması hedeflenen projede, yüzde 25 peşin, yüzde 25 bir yıl sonra, kalanı ise 72 ay 0 faizle ödeme seçeneği bulunuyor. Mimarisini Bünyamin Derman’a ait projede büyük bir çarşı alanı tasarlanıyor. Konut sektöründe rekabetin arttığına dikkat çeken Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, “Gayrimenkulde sosyal tesise, ürüne, malzeme kalitesine dayalı rekabet yerini insana dokunan fikirlerle rekabete bırakıyor. Biz 2 yıldır üzerinde çalıştığımız bu projeyle bir kapıyı açtık. Bundan sonra da böyle projeler inşa edilecektir” dedi

2 yeni proje geliyor

DUMANKAYA İnşaat yıl içinde Sancaktepe ve Fikirtepe’de konut projelerini satışa çıkaracak. Sancaktepe’de 135 milyon lira yatırımla 550 konut inşa edeceklerini belirten Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, Fikirtepe’ye ise 385 milyon lira yatırımla 505 konut yapacaklarını dile getirdi. Şirket, Fikirtepe’deki kentsel dönüşüm projesini de fit konsepti ile hayata geçirmeyi planlıyor.

Yabancı satışı açığı kapadı

İNŞAAT sektöründe son 4-5 aydır yerli talebinin azaldığını belirten Barış Dumankaya, “Yurtiçinde azalan satışı yabancı satışı ile telafi ettik. Geçen yılın ilk 4 ayına göre yabancı satışımız yüzde 317 arttı. Bugün satılan konutlar için yabancı payı yüzde 34” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!