İstifaya ilk tepki CHP'den

Güncelleme Tarihi:

İstifaya ilk tepki CHPden
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2013 08:41

İçişleri Bakanı Muammer Güler ve Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın istifasının ardından tepkiler de gelmeye başladı. İşte ilk tepkiler...

Haberin Devamı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Biraz geç kalmış bir karar

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce: "İlk istifa haberi geldi. Yetmez ama evet"

Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir konu ile ilgili hurriyet.com.tr'ye yaptığı açıklamada "Yargıya intikal etmiş bir olayda, soruşturmanın selameti açısından Sayın Bakan gerekeni yaptı" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran: "İstifalar 1 hafta geç geldi ve yetersiz geldi. Soruşturmada adı geçen tüm bakanların görevden alınması gerekir."

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kenan Tanrıkulu, twitter'dan yaptığı açıklamada, "Bakanlar en son otobüse çıktıktan sonra tek tek istifa ediyorlar.." dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar: Bakanlıktan istifa etmeleri yetmez, milletvekilliğini bırakıp dokunulmazlık zırhını çıkarmaları gerekiyor.

Haberin Devamı

"KEŞKE DAHA ÖNCE İSTİFA ETSEYDİ"

İnşaat İşverenleri Sendikası (İNTES) Başkanı ve Kolin İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Celal Koloğlu, Zafer Çağlayan'ın istifasıyla ilgili olarak, "Doğru olanı yaptı, keşke daha önce istifa etseydi" dedi. Koloğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sayın Çağlayan kamuoyunu rahatlatmak ve kendisinin daha güvenli hareket etmesini sağlamak için de erken istifa etmesi daha uygun olurdu. Yakından tanıdığımız bildiğimiz, böyle şeyler yapmayacağını bildiğimiz bir insan olduğu için daha erken istifa etmeliydi."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!