Operasyon konut satışlarını aksatmadı

Güncelleme Tarihi:

Operasyon konut satışlarını aksatmadı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2013 01:13

İnşaat sektöründen de ünlü isimlerin gözaltına alındığı 17 Aralık operasyonu konut satışlarını etkilemedi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta başlayan rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda inşaat sektöründen önemli temsilcilerin adının geçmesi konut alıcılarını etkilemedi. Hafta sonu satış ofislerinde yoğunluk devam etti. Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, konut satışlarında bir aksama olmadığını ifade etti. Çetinsaya, "Satışlarımız bu olaylardan sonra düşmedi. Düşeceğini de sanmıyoruz. Herhangi bir sıkıntımız yok. Bir takım yanlış anlaşılmalar olduğunu düşünüyoruz. Bunlardan inşaat sektörümüzün etkilenmesini beklemiyoruz. Ancak tabii ki moral bozukluğu getiriyor." dedi.

İnşaat sektöründe beklentilerin her geçen yıl daha fazla yükseldiğini belirten Çetinsaya, "2014'ün 2013'ten daha iyi geçmesi için çabalıyoruz. Beklentilerimiz devamlı yükseliyor. Önemli olan İstanbulumuzun daha nitelikli, sağlıklı, depreme dayanıklı binalara kavuşması. Önümüzdeki dönemde de kentsel dönüşümün de katkılarıyla sektörümüz büyümeye devam edecek" dedi.

Haberin Devamı

Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül ise "Satışlarımızda herhangi bir düşüş söz konusu değil. Her şey olağan seyrinde devam ediyor. Kısa zamanda karışıklığın çözülmesini umuyoruz." dedi.

BAKMADAN GEÇME!