Bitcoin artık uzayda da geçecek

Güncelleme Tarihi:

Bitcoin artık uzayda da geçecek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2013 14:08

Sanal para bitcoin dur durak bilmiyor. Bitcoin ile artık 250 bin dolar tutarındaki uzay seyahatini de karşılamak mümkün.

Haberin Devamı

2008 finansal krizinden sonra kağıt paraya olan güven azaldı. Yatırım yapmak isteyen insanlar artık kurlara güvenmiyor. Bu yüzden alternatif yatırım araçları çıkışta. Başta altın gibi emtialar olmak üzere insanlar farklı yatırım araçlarına yöneliyor. Bunların başında da artık ‘sanal para’ bitcoin de geliyor. Geçen günlerde Güney Kıbrıs’ta bin üniversitenin kayıt parası olarak bitcoin kabul etmesinden sonra Sir Richard Branson’da uzay gemisinde seyahat etmek isteyenlerden Bitcoin de alacağını duyurdu. Yani bitcoin artık uzayda da geçecek. Brason’ın uzay gemisine binmenin bedeli ise 250 bin dolar olarak belirlendi.

NEW YORK SİNGAPUR 1 SAAT

Şu anda uzay seyahatine katılmak için 30 kişi kayıt yaptırmış durumda. Branson uzay mekiğini sadece uzaya çıkmak için de kullanmayacak. Aynı zamanda ülkeler arası uçuşlarda da bunu kullanmak istiyor. Kendisi bu projesini şöyle anlatıyor. “New York’tan Singapur’a uçmak bu projeyle 1 saate inecek. Saatte 26 bin mil hızla gideceğiz” diye konuştu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!