‘Çevre için Hürriyet’ projesi esnafa ilham verdi

Güncelleme Tarihi:

‘Çevre için Hürriyet’ projesi esnafa ilham verdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2013 13:22

‘3 gazete getirene 1 Hürriyet’ kampanyası tüm ülkede yoğun ilgi görürken esnaf da kampanyadan ilham alarak kendi projesini geliştiriyor. Kocaelili berber Rasim Uyan müşterilerinde çevre bilincini geliştirmek için 5 Hürriyet gazetesi getireni bedava tıraş etmeye başladı. Daha önce çevreci projeleri hayata geçiren Uyan gazeteleri geri dönüşüme kazandıracak.

Haberin Devamı

Geri dönüşüm bilinci oluşturmak amacıyla başlatılan Hürriyet gazetesinin ‘3 gazete getirene 1 Hürriyet’ projesine ilgi giderek büyüyor. TEMA Vakfı ile birlikte 81 ilde 24 bin noktada başlatılan 3 okunmuş gazeteye 1 Hürriyet kampanyası Anadolu esnafından da yoğun ilgi görüyor.

5 HÜRRİYET GAZETESİ GETİRENİ BEDAVA TIRAŞ EDİYOR
Kocaeli'nin Derince ilçesinde kuaförlük yapan Rasim Uyan Hürriyet ve TEMA Vakfı'nın düzenlediği bu kampanyadan ilham alarak müşterilerine kendi çevreci kampanyasını sunmaya başladı. Rasim Uyan'ın kuaförüne gidenler 5 Hürriyet gazetesi getirerek bedavaya tıraş olabiliyor.

Kampanya hakkında konuşan Rasim Uyan "Bir büyük gazetenin böyle bir şey yapması çok güzel. Biz gazetelerimizi öncesinde geri dönüşüme bırakıyorduk. Küçük esnaf olarak elimden geldiğince çevreci projeleri uyguluyordum. Bundan sonra Hürriyet gazetesi özelinde yeni bir kampanyam olacak. 5 Hürriyet gazetesi getireni bedava tıraş etmeye başladım. Gazeteleri de geri dönüşüme kazandırıyorum." dedi.

Haberin Devamı


1000'İN ÜSTÜNDE AĞACI VAR
Yaklaşık 25 yıldır berberlik mesleğini icra eden Rasim Uyan yıllardır çevreci uygulamalar ve kampanyalar gerçekleştirdiğini bu sayede 1000'in üzerinde ağaç diktiğini söyledi. "Özellikle doğum günlerimde daha çok ağaç dikiyorum. Gittiğim her yerde ağaç dikiyorum" diyen Uyan, yeni kampanyasına Hürriyet gazetesi ve TEMA Vakfı'nın kampanyası devam ettiği sürece sürdüreceğini de sözlerine ekledi.




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!