Beşiktaş hisseleri dibe vurdu

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş hisseleri dibe vurdu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2013 09:53

Dün akşam Beşiktaş-Galatasaray maçındaki olayların ardından Beşiktaş hisseleri taban yaptı.

Haberin Devamı

Geçen hafta haftalık getirisi yüzde 48'i bulan Beşiktaş hisseleri bugün yüzde 9,65 düşüş ile 2,06 TL'ye geriledi ve taban yaptı.

Beşiktaş-Galatasaray maçında sahaya yüzlerce seyirci girmesi Beşiktaş'ın başını borsada da ağrıttı. Geçtiğimiz hafta yatırımcısına yüzde 48'lik getiri sağlayarak haftanın borsada en çok kazandıran ikinci hissesi olan Beşiktaş hisseleri dünkü olayların ardından ilk işlem gününde taban yaptı.

Açılışta büyük bir hızla düşen Beşiktaş hisseleri yüzde 9,65 kayıp yaşayarak taban fiyatı olan 2.06 liraya geriledi. Beşiktaş'ın piyasa değeri 494 milyon 400 bin liraya geriledi. Beşiktaş'ın piyasa değeri Cuma kapanışta 547 milyon 205 bin liradaydı. Böylece Beşiktaş'ın piyasa değeri yaklaşık 53 milyon TL eridi.

FENERBAHÇE VE GALATASARAY YÜKSELDİ

Haberin Devamı

Öte yandan diğer spor hisselerinde ise yükseliş göze çarpıyor. Fenerbahçe liderliğini borsada yüzde 3,56 artışla kutlarken hisse fiyatları da 29,20 liraya yükseldi. Olaylı Beşiktaş maçının ardından Galatasaray hisselerinde de yükseliş var. Galatasaray hisseleri yüzde 2,67 primle 26,90 liradan seyrediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!