Bank Pozitif’te iki yeni atama

Güncelleme Tarihi:

Bank Pozitif’te iki yeni atama
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2013 16:36

Bankpozitif’te, Hazine Genel Müdürlüğü Yardımcılığı ve Uyum Başkanlığı pozisyonlarına kurum içerisinden görevlendirme yapıldı. Bankpozitif, kurum içerisindeki iki yöneticisini Yönetim Kurulu kararı ile terfi ettirdi.

Haberin Devamı

Bankpozitif’te Hazine Müdürlüğü görevini yürüten Selçuk Murat Özkefeli “Hazine Genel Müdür Yardımcılığına” atandı.  Uyum Bölümü Müdürlüğü görevini sürdüren Levent Arslan da “Uyum Bölümü Başkanlığına” atandı.

Bankpozitif’te İç Kontrol Yönetmeni olarak göreve 2004 yılında başlayan Levent Arslan, 2006 yılından bu yana Uyum Bölümü Müdürü olarak görev yapıyordu. Levent Arslan, lisans eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde tamamladı. Bankpozitif’ten önce çeşitli bankalarda Müfettiş ve İç Kontrol Yönetmeni olarak görev yaptı.

2004 yılından bu yana Bankpozitif Kredi ve Kalkınma Bankası A.Ş.’de önce Hazine Yönetmeni, daha sonra Hazine Müdürü olarak görev yapan Selçuk Murat Özkefeli, Haziran ayı itibariyle “Hazine Genel Müdür Yardımcısı” pozisyonuna atandı.  İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İngilizce İktisat Bölümü mezunu olan Özkefeli, Bankpozitif’ten önce de başka bir bankanın hazine bölümünde görev yapıyordu. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!