Aslanoba'dan internete 15'inci yatırım

Güncelleme Tarihi:

Aslanobadan internete 15inci yatırım
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2013 12:32

Erikli Su CEO'luğundan ayrıldıktan sonra melek yatırımcı olan Hasan Aslanoba'nın internet şirketlerine yatırımı tam gaz devam ediyor. Bu hafta başında tasit.com ile 14'üncü ortaklığını gerçekleştiren Aslanoba, bugün de buldumbuldum.com'a ortak olarak 15'inci yatırımını yaptı.

Haberin Devamı

Aslanoba, şirketin yüzde 20 hissesi için 5 milyon TL ödedi. Bu rakam şimdiye kadar yaptığı yatırımlar arasında en yükseği.

Aslanoba'nın yatırımları arasında hemenkiralık.com, Anymeeting, Boni, Tablet Seminerler, Ehil, AlwaysFashion, İncir, Etohum ve FırsatBuFırsat gibi şirketler bulunuyor.

22 YAŞINDA KURDU

27 yaşındaki Güçlü Gökozan'ın beş yıl önce internetten eğlencelik ve hediyelik ürünlerin satışı için kurduğu sitede 6 binden fazla ürün bulunuyor. İnternet sitesinin yanında altı tane alışveriş merkezinde de cornerları bulunan şirket bu sene Endeavour'a Türkiye'den giden iki markadan biriydi.

Şirketin ortaklık gerçekleşmeden önce bu sene yüzde 400 büyüme, İstanbul'daki mağazalarına yeni şehirlerde 8 yeni mağaza ekleme ve ürün çeşidini de 10 bine çıkarma gibi hedefleri bulunuyordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!