Erikli'nin eski CEO' tasit.com'a ortak oldu

Güncelleme Tarihi:

Eriklinin eski CEO tasit.coma ortak oldu
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 25, 2013 00:00

Geçtiğimiz yıl Erikli Su'daki CEO'luk görevini bırakarak melek yatırımcı olan Hasan Aslanoba, son yatırımını 2 milyon dolarla tasit.com'a yaptı. Şimdiye kadar 14 girişime 13 milyon dolar tutarında yatırım yapan Aslanoba'nın bu yatırımları arasında Anymeeting, Boni, Tablet Seminerler, Ehil, AlwaysFashion, İncir, Etohum ve FırsatBuFırsat gibi şirketler bulunuyor.

Haberin Devamı

Hasan Aslanoba'nın erken aÅŸama teknoloji yatırımlarından sorumlu ÅŸirketi Aslanoba Capital, sadece ikinci el otomobil piyasasına yönelik faaliyet gösteren tasit.com'a ortak oldu.Â

Tasit.com Kurucu Ortağı Birol Kabakoğlu, şirketi 2009 yılında kurduklarını ve ilk yatırımlarını 2010 yılında CF Partners’den aldıklarını ifade ederek, "Sonrasında Almanya merkezli yatırım şirketlerini de ortaklarımız arasına dahil ettik. Dördüncü yılı geride bırakırken, uluslararası yatırımcılarımız arasına bir Türk yatırımcının da dahil olması bizi son derece mutlu ediyor" dedi.

Aslanoba Capital Kurucu Ortağı Hasan Aslanoba da, "Şirketin var olan hızlı büyüme ivmesinin bu sermaye girişi ile birlikte yeni bir boyut kazanacağına inanıyoruz. Türkiye'de taşıt dikeyindeki seri ilan platformlarının hem alıcılara hem de satıcılara yeni ürün ve servisler sunmaları için büyük bir imkanla karşı karşıya olduklarını görüyoruz" ifadesini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!