Otonun yanında ‘ev’ de satacak

Güncelleme Tarihi:

Otonun yanında ‘ev’ de satacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2013 00:00

OPEL, Chevrolet, Toyota ve Ford gibi markaların Türkiye’de bayiliğini yapan Gedizler Grup, markalı konut üretmeye de başladı.

Haberin Devamı

Gedizler Yapı, ilk projesini İstanbul Sancaktepe’de ‘Ev’re adıyla gerçekleştirecek. İki etaptan oluşacak projeye, toplam 250 milyon lira yatırım yapılacak. İnşaatı mayıs ayında başlayacak ilk etapta, 408 daire bulunacak. Projede fiyatlar 150 bin liradan başlıyor ve bu fiyatlar üzerinden lansmana özel yüzde 10 indirim yapılıyor.

MAYISTA BAŞLIYOR

Gedizler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Gediz, Gedizler Grup’un Mersin’de konut projeleri inşa ettiğini ve İstanbul’da da kendi arsalarında ticari ve sanayi projeleri geliştirdiğini belirterek, şunları söyledi: “55 bin metrekare arazide gerçekleştirilen projenin yüzde 90’ı yeşil alandan oluşuyor. Proje, arsada bulunan yaklaşık 35 yıllık fıstık çamı ağaçlarının konumuna göre projelendirildi. İki etaptan oluşacak Ev’re projesinin ilk etabına mayıs ayında başlayacağız. Eylül 2015’de de tamamlanacak. Toplamda yaklaşık 250 milyon TL’ye mal olacak Ev’re projesi için şu ana kadar 60 milyon TL yatırım yaptık. Ev’re konut projesinin yaşam alanlarıyla birlikte 28 bin metrekare arazi üzerine inşa edilecek ikinci etap çalışmalarına ise gelecek yıl başlanacak.”
Projede stüdyo ve 1+1 dairelere yüzde 42, 2+1’lere yüzde 45, 3+1’lere yüzde 10 ve 4+1’lere yüzde 3 oranında yer veriliyor. Dairelerin metrekare büyüklükleri 45 ile 221 metrekare arasında değişiyor. Normal kat ve bahçe dubleksleri olmak üzere 14 ayrı tipte dairenin yer aldığı projede daire fiyatları 150 bin liradan başlayıp, 810 bin liraya kadar çıkıyor. Projede yüzde 1 KDV avantajı bulunuyor. Bugüne kadar yüzde 15’i satılan proje için lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Haberin Devamı

Şehir hastanesine komşu

REŞİT Gediz, Sancaktepe ve çevresinin yükselen bir gelişim trendine sahip olduğunu belirterek, şöyle konuştu: “Bölgedeki metro çalışmaları, 3. köprünün tüm bağlantı yollarının Sancaktepe’den geçecek olması ve 4 bin 100 yataklı şehir hastanesinin Sancaktepe’de kurulması gibi önemli projeler bölgenin önemini her geçen gün arttırıyor. Sancaktepe’nin gelişim potansiyeline inanıyoruz, güveniyoruz. Aydos Ormanları’na da komşu olan Sancaktepe temiz havasıyla da cazibe merkezi. Sonuç olarak Sancaktepe’de inşa edilecek Ev’re projemiz bölgenin yeşil doğası, temiz havası ve gelişme potansiyeli ile hem oturumcusuna hem de yatırımcısına kazandıracak.”


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!