Åžeker Piliç'e hükümet desteÄŸi

Güncelleme Tarihi:

Şeker Piliçe hükümet desteği
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 07, 2013 12:03

Zor günler yaşayan 55 yıllık Şeker Piliç'e Ankara'dan yardım eli uzandı. Şirketten yapılan açıklamada, olumlu gelişmelerin devam etmesiyle önümüzdeki aylar içinde tekrar üretime başlama konusunda gayretlerinin devam edeceği ifade edildi.

Haberin Devamı

Şeker Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bor ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Bor'un imzasını taşıyan yazılı açıklamada, firmadaki son gelişmeler ile ilgili görüş ve düşüncelere yer verildi. Açıklama, şunlar kaydedildi:

“YaÅŸadığımız zor günler nedeniyle Ankara'da yaptığımız görüşmeler neticesinde sayın devlet büyüklerimiz bizlere KDV iadesinin uygun olan miktarının ivedi olarak iadesini ve yeni oluÅŸumlarda yanımızda ve destek olduklarını belirtmiÅŸlerdir. Bu olumlu geliÅŸmelerden dolayı, tüm devlet büyüklerimize özellikle Maliye Bakanımız Mehmet ÅžimÅŸek, AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Genel BaÅŸkan Yardımcısı Edip UÄŸur ve Mehmet Cemal Öztaylan beye teÅŸekkürlerimizi sunarız. Bu olumlu geliÅŸmelerin devam etmesiyle birlikte önümüzdeki aylar içerisinde tekrar üretime baÅŸlamak konusunda gayretlerimiz devam edecektir."Â


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!