TİM ‘inovasyon’ haftası düzenliyor

Güncelleme Tarihi:

TİM ‘inovasyon’ haftası düzenliyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2012 00:00

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), inovasyonun önemini anlatmak ve inovatif çalışmaları desteklemek için Türkiye İnovasyon Haftası düzenleyecek.

Haberin Devamı

İstanbul Kongre Merkezinde 6-7-8 Aralık tarihlerinde düzenlenecek Türkiye İnovasyon Haftası’nda, dünyada ve Türkiye’de fark yaratan uluslararası profesyoneller, sanayiciler, akademisyenler ve üniversite öğrencileri bir araya gelecek ve inovasyon odaklı konferans, sergi ve atölye çalışmaları gerçekleştirilecek. Türkiye İnovasyon Haftası’na ilişkin bilgilendirme toplantısında konuşan TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, 55 bin ihracatçının temsilcisi TİM olarak inovasyonun gücüne inandıklarını ve geleceği inovasyonun odağı ile kurguladıklarını söyledi.

İHRACAT HEDEFİ İÇİN

Türkiye’nin ihracatını inovatif yaklaşıma getirerek ve katma değeri artırarak geliştireceklerine inandıklarını kaydeden Büyükekşi, “İnovasyonun tüm paydaşlarını Türkiye İnovasyon Haftası’nda bir araya getireceğiz. Çünkü Cumhuriyetin 100. kuruluş yıl dönümünde 500 milyar dolara ulaşabilmek için inovasyonun ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyoruz. O nedenle Türkiye’deki konuyla ilgili tüm paydaşlarının dikkatini inovasyona çekmek istiyoruz. Böylece 2023 vizyonumuza çok daha emin adımlarla ilerleme fırsatı bulacağız” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!