Atatürk'ün süveteri şehit aileleri için satışta

Güncelleme Tarihi:

Atatürkün süveteri şehit aileleri için satışta
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2012 11:14

Çift Geyik Karaca, Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümünde Atatürk ile özdeşleşmiş süveterden sınırlı sayıda üretip satışa sundu. Elde edilen gelir Şehit ailelerine bağışlanacak.

Haberin Devamı

Türkiye’nin köklü tekstil firması Çift Geyik Karaca ile alışveriş sitesi Markafoni, şehit ailelerine destek kampanyası için bir araya geldi.

Çift Geyik Karaca, Atatürk’ün hatırasına katkıda bulunmak için ismiyle özdeşleşmiş süveteri üretti. Atatürk resimli özel kutularda sınırlı sayıda üretilen bu süveterlerden elde edilen gelir Şehit ailelerine bağışlanacak.

Çift Geyik Karaca İcra Kurulu Başkanı Cüneyt Güneş konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: "“Belgesellerde veya reklam filmlerinde Atatürk’ün üzerinde görmeye alıştığımız en karakteristik şey baklava desenli süveteri. Dolayısıyla bu süveteri üretip, bundan elde edilecek geliri, Markafoni işbirliğiyle şehit ailelerine bağışlamak istedik. Atamızın anısına şehit ailelerine bu şekilde katkıda bulunmak bizim için onurdur. Türkiye Cumhuriyeti’nin en şık devlet adamına duyduğumuz özlemi bu şekilde ifade etmiş olacağız.”

Haberin Devamı

BAKLAVA DESENLİ SÜVETER ATATÜRK İLE ÖZDEŞLEŞTİ

Şirketten yapılan açıklamaya göre, kampanya 10 Kasım’a kadar sürecek. Elde edilen gelir ise 13 Kasım’da yapılacak basın toplantısıyla şehit ailelerine teslim edilecek.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!