Çığır açacak giriÅŸim için geliyorlar

Güncelleme Tarihi:

Çığır açacak girişim için geliyorlar
Oluşturulma Tarihi: Kasım 04, 2012 00:00

Teknoloji alanındaki girişimlere yatırım yapan Bootcamp Ventures, Vodafone Ventures, Samsung Ventures, Passion Capital, Atomico, Lakestar, FMO gibi girişim ve özel sermaye şirketleri teknoloji alanında devrim yaratabilecek yeni Türk girişimcisini aramak üzere 13-14 Kasım’da Türkiye’ye geliyor.

Haberin Devamı

Bootcamp Ventures ve yerel ortağı WBCons tarafından Bilgi Üniversitesi’nde düzenlenecek ‘Innovation Xchange: 4iX’ etkinliğinde 20 girişimci şirket, 20 farklı ülkeden yatırımcıya olası orktaklıklar için sunum yapacak.

İTALYA’DA EĞİTİM FIRSATI

GiriÅŸimciler arasından seyirci ve yatırımcıların seçeceÄŸi bir ÅŸanslı ÅŸirket, Avrupa’nın en önemli giriÅŸimci geliÅŸtirme merkezi H-Farm topluluÄŸuna ve bir sonraki eÄŸitim sürecine katılma ÅŸansı elde edecek. Bu ÅŸirket 3 ay süresince Ä°talya’da danışmanlarla çalışmanın yanı sıra, Avrupa ve Amerika’dan pek çok yatırımcı ve giriÅŸimci ile tanışma fırsatı elde edecek.Â
Etkinlikte ayrıca, Skype ve Facebook’a erken yatırımları ile dikkati çeken ve 2011’de yılın yatırımcısı seçilen Klaus Hommels ana konuşmacı olarak yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!