TürkTraktör'den Direklerarası Eğlenceleri

Güncelleme Tarihi:

TürkTraktörden Direklerarası Eğlenceleri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2012 17:34

TürkTraktör tarafından düzenlenen Geleneksel New Holland Kumpanyası, Ramazan ayı boyunca Türkiye’nin 29 ilinde dolaşacak.

Haberin Devamı

Türkiye’nin 7 bölgesini de kapsayacak New Holland Kumpanyası, binlerce çiftçiye geniş çaplı, zengin bir Ramazan eğlencesi sunacak.

Çocuk oyunları, sihirbaz, ateşbaz, hokkabaz, meddah, orta oyununun yanı sıra; Sümer Tilmaç ve “Ateş Böceği Ercan” lakaplı sanatçı Ercan Bostancıoğlu ve ekibinden oluşan “Tiyatro Bir Heves” sahne alacak. Tiyatro ekibinin, “Muhterem Yüzyıl” ismiyle sergileyeceği oyun, “Muhteşem Yüzyıl” dizisine mizahi göndermelerde bulunacak.

TürkTraktör Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Matthieu Sejourné; “Birlik ve beraberlik ayı olarak nitelendirilen Ramazan ayı boyunca Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştireceğimiz Ramazan Kumpanyası ile sahip olduğumuz değerleri pekiştirecek olmamız ve bu güzel ayı, çiftçilerimizle birlikte kutlayacak olmamız bizim için büyük önem taşıyor. Bu vesile ile, köylere sanatsal etkinlikleri de taşıyor olmaktan ayrıca mutluluk duyuyoruz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!