Kart çalınmasına karşı koruma

Güncelleme Tarihi:

Kart çalınmasına karşı koruma
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2012 15:36

CPP ve Denizbank işbirliğiyle geliştirilen, AXA Sigorta güvencesiyle sunulan “Safecard KOBİM”in, hem ticari hem de şahsi kartları aynı anda koruma altına aldığı bildirildi.

Haberin Devamı

Yapılan açıklamada, şirket sahipleri ve çalışanlarına ait tüm kartları, çalınma ve kaybolma riskine karşı güvence altına alacağı kaydedilen Safecard KOBİM'le, artık ticari ve şahsi kartların dünyanın her yerinde koruma altında olacağı kaydedildi.

Denizbank KOBİ ve Tarım Bankacılığı Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Sun, yeni ürünle ilgili yaptığı değerlendirmede, başta esnaf olmak üzere tüm KOBİ'ler için 2008'de bir ilke imza atarak İşletme Kart'ı geliştirdiklerini hatırlatarak, “Bu ürünümüzün bugün 200 bini aşkın kullanıcısı var. Bugün yine bir ilke imza atıyoruz ve CPP ile Denizbank Safecard KOBİM Kart Koruma Planı'nı esnaflarımızın kullanımına sunuyoruz. Safecard KOBİM Kart Koruma Planı sayesinde İşletme Kart sahibi bütün esnaflarımızın cüzdanlarında bulunan tüm kartlarını, kayıp ve çalıntı riskine karşı sigortalıyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

CPP Türkiye Ülke Müdürü Selnur Güzel ise “Safecard KOBİM” ürünü için, “KOBİ Bankacılığı'nda lider olan DenizBank ile yapmış olduğumuz ortaklıkla Türkiye'de ticari kart koruma anlamında bir ilke imza atmanın sevincini yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!