Bu firmalara ihale yasağı konuldu

Güncelleme Tarihi:

Bu firmalara ihale yasağı konuldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2012 10:06

Sağlık Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü, Milli Savunma Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Giresun Üniversitesi Rektörlüğü, bazı kişi ve firmalara çeşitli sürelerle ihale yasağı getirdi.

Haberin Devamı

İhale yasaklarına ilişkin duyurular, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Sağlık Bakanlığı, Burak Tan Sağlık Ecza Deposu Ticaret Anonim Şirketi, Zekeriya Çarboğa–Dizayn Elektronik, CANSU Tur ve Seyahat Gıda Turizm Nakliyat ve Oto Kiralama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, AGAFARMA Ecza Deposu Medikal Ürünler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi,

Re.Da.Pa. Tur. Reklam Dağıtım Pazarlama Turizm Nakliye İnşaat Mak. Taah. ve Ticaret Limited Şirketi ve ortağı Ünal Öztunç'a 1'er yıl, METİN Diş Deposu Medikal ve İlaç Sanayi Limited Şirketi, ASUDE Akaryakıt Taşımacılık İnşaat ve Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ve Hasan Hüseyin Ünlü–Ünlü Özel Çok Amaçlı Diş Protez Laboratuvarına 6'şar ay süreyle ihale yasağı getirdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü, Akrep Grup Lojistik Turizm, Temizlik, Medikal, Gıda, Orman Ürünleri, Peyzaj, Bilgisayar, İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile ortağı İbrahim Ertürk'ün 2 yıl süreyle ihalelere katılmasını yasakladı.

Haberin Devamı

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, İsmail Hakkı Şahin'i, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü de Sakaloğlu Nakliyat İnşaat Turizm Seracılık Temizlik Servis Beden Eğitimi Hizmetleri İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi ve ortağı Kemal Sakal'ı 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan men etti.
Milli Savunma Bakanlığı, Ser-Em Makina İmalat İnşaat ve ortağı Emrah Comart'a 1 yıl süreyle ihale yasağı getirdi.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Öncü İnşaat Taah. Tes. İnşaat Malzemeleri Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi ve ortağı Hüseyin Sepetçi'yi 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan men etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Özsoy Grup Temizlik Hizmetleri Haz. Yem Gıda Ö. Eğ. İnş. Turizm Ahş. Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ve ortağı Ramazan Özsoy'a 1 yıl süreyle ihale yasağı getirdi.

Giresun Üniversitesi Rektörlüğü, Arda Teknik Hizmetler İnşaat Taah. Ticaret Limited Şirketi ve ortağı Mustafa Arda ile Sadet Arda'yı 1'er yıl süreyle ihalelere katılmaktan men etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!