2. kez İstanbul'da gerçekleşecek

Güncelleme Tarihi:

2. kez İstanbulda gerçekleşecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2017 11:35

Think-Free, 5-6-7 Mayıs 2017 tarihleri arasında 2. TatlıFest etkinliğini İstanbul’da gerçekleştirecek. Türkiye Aşçılar Federasyonu ve Dünya Aşçılar Birliği tarafından akredite edilen TatlıFest’e Türkiye ve yurtdışından katılan tanınmış şefler, yüzlerce özel tatlı lezzeti festival katılımcılarının beğenisine sunacak. Festival biletleri Biletix’te satışa sunuluyor.

Haberin Devamı

İlki 2016 yılında Ankara’da düzenlenen ve 25.000’e yakın ziyaretçi ağırlayan TatlıFest etkinliğinin 2’ncisi, bu yıl Think-Free tarafından 5-6-7 Mayıs 2017 tarihleri arasında İstanbul’da düzenleniyor. Modern tatlılar, geleneksel tatlılar, şekerciler, çikolatacılar, pastacılar ve butik pastacılar, bisküvi ve kek markaları, dondurmacılar, şerbetçiler, kahve ve çay markaları, küçük ev aletleri üreticileri, profesyonel malzeme üretiçileri ve aşçılık okullarının yer alacağı TatlıFest’te, gastro showlar, tadımlar ve atölye çalışmaları yapılacak, çeşitli gösteriler ve müzik performansları gerçekleştirilecek.

TatlıFest katılımcıları Türkiye’nin ve dünyanın farklı tatlı lezzetlerini keşfedecek, hazırlanan tariflerin tadına bakacak, Türk ve yabancı şeflerin atölye çalışmalarına katılabilecekler. Ziyaretçiler ayrıca tatlının pasta ve çikolata heykellerine dönüştüğünü izleyebilecek, sergileri gezecek, gün boyu DJ performans ve her gün konserle müziğin ve eğlencenin keyfine varacaklar. 80’i aşkın etkinlikle renklenecek olan TatlıFest’te bu yıl çocuklar için gün boyu sürecek bir etkinlik alanı da kuruluyor. Kid’s Cooking Academy adıyla oluşturulan etkinlik alanında çocuklar, üç gün boyunca aileleriyle birlikte çeşitli çalışmalar gerçekleştirecekler.

Haberin Devamı

2. kez İstanbulda gerçekleşecek

Festival alanında kurulacak iki seminer salonu, bir tadım alanı, iki tatlı mutfak show alanı, Kid’s Cooking Academy tatlı şefleri, katılımcı markaların şefleri, eğitmen ve konuşmacıların katılımıyla 80’i aşkın etkinlik TatlıFest’i renklendiriyor. Tatlı lezzetleri hayatının bir parçası olarak gören, yaptıkları tatlılarla kalpleri fethetmek isteyen, farklı malzemelerle lezzet sınırlarını zorlamak isteyen ya da sadece “Tatlı yemeğe geldim” diyenler TatlıFest’te bir araya geliyor.

İlki 2016 yılında düzenlenen ve 48 marka ile 25.000’e yakın ziyaretçinin katılımıyla gerçekleşen TatlıFest’e bu sene 35.000 ziyaretçinin üstünde katılım bekleniyor. Ziyaretçi profiline bakıldığında ise festivalin kadın erkek oranının hemen hemen aynı düzeyde olduğu belirtiliyor. 7’den 70’e herkesin yer alacağı Türkiye’nin en tatlı ve renkli festivalinin biletleri Biletix’ten alınabiliyor.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!