2 gün önce başlamıştı! En yoğun gününü yaşıyor, uzun kuyruklar oluştu

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2019 12:29

Atatürk Havalimanı, havayolu şirketlerinin yaz tarifesinin başlangıcı olan 31 Mart Pazar günü en yoğun günlerinden birini daha yaşadı. Bu yoğunluğa bir de pasaport polislerinin seçim sandıklarında görevlendirilmesi eklenince uzun kuyruklar oluştu.

Haberin Devamı

 Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde yolcu yoğunluğu yaşandı. Hava yolu şirketlerinin yaz tarifesine geçmesi dolayısıyla uçuşların arttığı havalimanında, kış sezonu günlerine göre daha fazla yolcu hareketliliği yaşanıyor. 

2 gün önce başlamıştı En yoğun gününü yaşıyor, uzun kuyruklar oluştu

Daha önce iki ayrı noktada yapılan pasaport kontrolleri, bazı emniyet personelinin 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için görevlendirilmesi nedeniyle tek bölümde yapıldı.

2 gün önce başlamıştı En yoğun gününü yaşıyor, uzun kuyruklar oluştu

Pasaport noktalarındaki görevliler, yoğunluğu azaltmak ve yolcuları seferlerine yetiştirmek için aralıksız mesai yaptı. Ofislerde görev yapan bazı polislerin de pasaport noktalarında çalıştığı öğrenildi.

Haberin Devamı

2 gün önce başlamıştı En yoğun gününü yaşıyor, uzun kuyruklar oluştu

ÖNLEMLER ALINDI

Hava yolu şirketi görevlileri de yolcuların mağdur olmaması için bazı önlemler aldı. Türk Hava Yolları'nın, pasaport kontrollerindeki yoğunluk nedeniyle uçaklarını kaçıran yolcuların bir sonraki seferle seyahat etmesi için biletleri ücretsiz değiştirdiği kaydedildi.

BAKMADAN GEÇME!