Yılbaşı hediyesini Innovia veriyor

Güncelleme Tarihi:

Yılbaşı hediyesini Innovia veriyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2011 00:00

Yeşil GYO’nun Beylikdüzü’ndeki Innovia projesinden 31 Aralık’a kadar daire sahibi olanlar, yılbaşı hediyesi kazanma şansına sahip olacak. Daire fiyatlarının 96 bin liradan başladığı Innovia’da enflasyon farksız 60 ayda sıfır faiz uygulaması ve arkadaşını getirene ‘Sil Taksit’ kampanyası da devam ediyor.

Haberin Devamı

ÖZEL sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük proje olan Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) inşa ettiği Beylikdüzü’ndeki 14 bin konutluk Innovia, yılbaşı kampanyası kapsamında 31 Aralık akşamına kadar daire sahibi olanlara hediyeler dağıtıyor. Innovia projesinden daire satın alan herkesin katılım hakkı kazanacağı 2012 yılbaşı özel çekilişi ile Yeşil GYO, Innovia’dan 1+1 ev, 2 adet jeep, 5 adet ATV Motor, 6 adet LED TV ve 10 adet iPad hediye edecek. Bunun dışında Innovia 4’ten de konut alanlara için 60 ayda TEFE-TÜFE farkı olmadan faiz sıfırlandı.
Milli Piyango İdaresi’nin izni ile düzenlenen kampanyaya  daire sahibi olan herkes katılım kuponunu doldurarak katılmaya hak kazanıyor. 31 Aralık 2011 akşamına kadar katılımın mümkün olduğu kampanyanın çekilişi 07 Ocak 2012 tarihinde noter huzurunda Innovia Satış Ofisi’nde gerçekleşecek. Çekiliş sonucunda yeni yıla yeni ev hediyesi ile girme şansı yakalanacak.
TEFE-TÜFE farkı yok
14 bin konutluk Innovia projesinin 4’üncü etabı ile 4 bin 750 kişi daha ev sahibi olacak. Innovia’da yılbaşı kampanyasının yanı sıra son etap olan Innovia 4’te, banka kredisiz, 60 ay sıfır faiz kampanyası devam ediyor. Yeşil GYO, TEFE ve TÜFE farkını da ortadan kaldırarak sektörde ‘gerçek’ sıfır faiz uygulamasını başlattığını belirtiyor. Her bütçeye uygun farklı ödeme seçenekleri sunan Innovia 4’te fiyatlar da 96 bin liradan başlıyor. Innovia ile dileyen herkesin ev sahibi olabileceğini gösterdiklerini söyleyen Yeşil GYO Genel Müdürü Işık Gökkaya, “Yeşil GYO, projenin diğer etaplarında uyguladığı ödeme avantajlarını Innovia 4’ncü etap için de uyguluyor. Ev sahibi olmak isteyenleri gerçek sıfır faiz uygulamasına davet ediyoruz. 94 bin liradan başlayan fiyatlara satışı devam eden Innovia 4’ncü etapta yıllık enflasyon artışından etkilenmeyen sabit rakamınız ile banka kredisiz 60 ay sıfır faiz imkanı ile Innovia’da ev sahibi olmak çok kolay. Üstelik kişiye özel ödeme planları da sunuyoruz” diye konuştu.
2 taksit siliniyor
Innovia’da ‘Sil Taksit’ kampanyası da devam ediyor. Innovia’nın satışa sunulduğu ilk günden bugüne kadar farklı kampanyalara imza attıklarını vurgulayan Işık Gökkaya, şunları söyledi: “Innovia 1, 2 ve 3’ün satış kampanyası döneminde arkadaşlarıyla birlikte ev sahibi olmak isteyen 5 aile Innovia’dan ev aldığında bir ev Innovia tarafından hediye ediliyordu. ‘Dostlarla birlikte’ konsepti olarak başlatılan bu özel fırsatın devamı olan ‘Sil Taksit’ avantajı ile Innovia Projesi’nden ev sahibi olduğunuzda, arkadaşınız da Innovia’dan ev aldığında sizin 2 taksitinizi siliyoruz. Dostlarınızla birlikte keyifli bir yaşam sürmek, bir evden çok daha fazlasına sahip olmak istiyorsanız bu kampanyadan yararlanabilirsiniz.”

Haberin Devamı

49 metrekareden başlıyor

Haberin Devamı

INNOVIA’nın son etabında 49-59 metrekare aralığında 1+1 daireler, 91-122 metrekare aralığında 2+1 daireler ve 120-135 metrekare aralığında 3+1 daireler yer alıyor. Beylikdüzü’nde yer alan, tamamı 4 etap ve 14 bin konuttan oluşan Innovia projesiyle Türkiye’de ilk kez özellikle orta gelir grubunun çok cazip fiyatlarla, kaliteli ve yüksek standartlarda ev sahibi olmasına fırsat yarattıklarını ifade eden Gökkaya, şöyle devam etti: “Innovia’nın 1, 2 ve 3’ncü etaplarında büyük bir satış başarısı yakaladık. Kısa sürede projenin ilk üç etabının satışını tamamlayarak daire sahibi olanların bir evden çok daha fazlasının sunulduğu Innovia’da yaşama başlamalarını sağladık. Satışı komple tamamlanan ilk üç etabın ardından dördüncü ve son etabın çalışmalarını da hızla tamamlıyoruz. Yeşil GYO, Aralık 2013 itibariyle teslim edilmeye başlanacak Innovia 4 ile 4 bin 750 aileyi daha evlerine kavuşturacağız.”

Haberin Devamı

İlk 3 GYO hedefi var

YEŞİL GYO, önümüzdeki 3 yıl içinde ilk 3 GYO arasına girmeyi hedefliyor. Hedefleri arasında 2011 yılının sonuna kadar İstanbul’da bir yeni projeyi daha hayata geçirmeyi planlayan Yeşil GYO, İstanbul dışında, gelişen ve öne çıkan diğer büyük kentlerde de Innovia Eko Village projesini gerçekleştirmek üzere çalışmalara başladı.

‘Innovia Online’ ile iletişim kurulacak

YEŞİL GYO’nun hayata geçirdiği ‘Innovia Online’ sistemi ve internet alt yapısı ile site sakinleri teknolojiyle buluşuyor. Innovia Online portalıyla site sakinleri, site yönetimi ve diğer site sakinleri ile iletişim kurabilecek ve sosyal imkanları değerlendirebilecek. Sosyal alan, faaliyet ve etkinliklerin kullanımı ve yönlendirilmesini sağlayan Innovia Online, site sakinlerinin birbirleriyle ve site yönetimiyle arasındaki tüm organizasyonu sağlayabilecek bir iletişim platformu olarak faaliyet gösterecek. Innovia Online her konutta bulunacak. Innovia Online sayesinde, site yönetiminden gelen duyurular alınıyor, sosyal olanaklar ile ilgili rezervasyon işlemleri yapılıyor, site marketi, restoran ve kafeden sipariş verilebiliyor, taksi çağrılabiliyor, ortak alanlar, oyun alanları izlenebiliyor. Öte yandan, Innovia projesinde her konutta fiber altyapı ve özel donanımlar vasıtası ile 10 MB hızında internet kablolu ve kablosuz olarak bulunuyor. Projedeki ortak alanlarda da kablosuz internet mevcut.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!