Disneyland Tiyatro’yu açacak yılda 200 bin çocuk çekecek

Güncelleme Tarihi:

Disneyland Tiyatro’yu açacak yılda 200 bin çocuk çekecek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2011 00:00

Doğan Grubu’nun hayata geçirdiği Trump Towers, şubat ayında alışveriş merkezinin kapılarını açmaya hazırlanıyor. 9 bin metrekarelik çocuk katıyla öne çıkan alışveriş merkezinde Buz Devri’nden Disneyland Tiyatro’ya kadar birçok aktivite yer alacak. Çocuk katı, yılda 200 bin çocuk hedefliyor.

Haberin Devamı

DOĞAN Grubu’nun Şişli’de Trump International’la hayata geçirdiği rezidans, ofis ve alışveriş merkezinden oluşan Trump Towers’da sona yaklaşıldı. Şubat ayında devreye girmesi planlanan alışveriş merkeziyle yaşamın tam anlamıyla başlayacağı Trump Towers, 11’nci Perakende Günleri’nde Trump Towers Alışveriş Merkezi’nin detaylarını açıkladı. Trump Towers Alışveriş Merkezi’ni diğerlerinden ayıran özelliği, 9 bin metrekarelik çocuk katı. Bu katta, Buz Devri’nin karakterlerinden Disneyland Tiyatro’ya kadar bir çok yenilik sunulacak. Çocuk katı, yılda 200 bin çocuğu ağırlamayı hedefliyor.

40 bin kapı girişi
Trump Towers ofis ve alışveriş merkezinin proje konsept ve kiralama danışmanlığı yapan FYP Proje Geliştirme’nın kurucusu Füsun Yılmaz Phillipson, alışveriş merkezinde yer alan mağazaların yüzde 60’ının kiralandığını belirterek, şu bilgileri verdi: “Mağazaları ortalama 40-45 dolar üzerinden kiralıyoruz. Moda, yeme-içme, çocuk, eğlence hizmetlerini tek bir şemsiye altında topluyoruz. Trump Towers alışveriş merkezine günlük 40 bin kapı girişi bekliyoruz. Çünkü bu bölge İstanbul’un ulaşımının kalbi ve günde 4 milyon insan bölgeden geçiyor.”
Füsun Yılmaz Phillipson,  çocuklara özel alışveriş merkezi konsepti ve Türkiye’deki ilk ve tek Disneyland Tiyatro’nun Trump Towers’da olacağını ifade ederek, şunları söyledi: “Alışveriş merkezimizin çocukların eğitilerek eğlendiği ve çeşitli aktivitelerle zenginleştirilmiş 9 bin metrekarelik bir katını çocuklar için ayırdık. 36 tane çocuk markası burada biraraya gelecek. Disney Tiyatro, özel tasarım D&R Kids ve Trump Kids Konsiyerj Hizmeti ile çocuklara hizmet verilecek. Aileler alışveriş yaparken çocuklarını Trump Kids Konsiyerj ile Trump danışmanı olarak hizmet veren gençlere teslim edebilecek. Ancak 5 yaş sınırımız olacak.”

200 bin çocuk hedefi

Trump Towers çocuk katında yer alan Disneyland Tiyatro’nun 630 koltuklu olacağını ve günde en az 3-4 seans gösteri olacağını anlatan Füsun Yılmaz Phillipson, “Eğlence merkezinde ise çocuklar Ice Age (Buz Devri) animasyon filminin karakterleri ile hem oyun oynayacak hem de eğitilecek. Çocuk katımızda 1000 kişilik kapasitemiz olacak ve yılda 200 bin çocuğu buraya çekmeyi hedefliyoruz” diye konuştu. Füsun Yılmaz Phillipson, çocukların ailelerin izin verdiği oranda para harcayabilecek bir sisteme de sahip olacağını anlattı.

Haberin Devamı

43 bin metrekare alan

Haberin Devamı

260 bin metrekarelik 39 katlı rezidans kulesi, 37 katlı A+ ofis kulesi ve 43 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezinden oluşan Trump Towers İstanbul, 2012 Şubat sonunda, ilkbahara doğru kapılarını açıyor. Trump Towers Alışveriş Merkezi, 43 bin metrekare kiralanabilir alanda 175 mağaza ile moda, eğlence ve yeme-içmenin yeni adresi olmayı hedefliyor. Residence ve ofis projeleri ile yeni bir yaşam alanı sunan Trump Towers, alışveriş merkezi ile eğlence ve modanın yeni adresi olmaya hazır.

Yeni bir merkez olacak

D Yapı Genel Müdürü İlder Tokcan, “Konsepti, mimarisi, street food alanı, eğlencesi, kültürel ve sanatsal aktiviteleriyle Trump Towers Alışveriş Merkezi, birçok yeniliği bünyesinde barındıran önemli bir değişim merkezi olarak faaliyet gösterecek. Her gün 4 milyon kişinin ziyaret ettiği İstanbul’un kalbi Şişli’de, Trump Towers Office ve Residence’dan sonra milyonlarca kitleyi alışveriş merkezimizde ağırlayacağız” dedi.

Haberin Devamı

Moda merkezi olacak

TRUMP Towers Alışveriş Merkezi’nde Türkiye’nin önde gelen 15 tasarımcısı ve genç tasarımcılar tek bir çatı altında toplanıyor. 1000 metrekarelik alanda tasarımlar sergilenecek. Bahar Korçan, Bora Aksu, Atıl Kutoğlu ve Cengiz Abazoğlu gibi Türk tasarımcılara da ev sahipliği yapacak olan Trump Towers Alışveriş Merkezi aynı zamanda defile alanları ile İstanbul’un moda merkezi haline geliyor.

3 bin 300 metrekare fitness alanı var

TÜRKİYE’ye yeni giriş yapan dfitness markası Pure Fitness, 3 bin 300 metrekare alanda hizmet sunacak. Pure Fitness Merkezi’nin 1330 metrekaresi ise özel seçeneklerin sunulduğu özel VİP alanına ayrıldı.

DİĞER EMLAK HABERLERİ

Haberin Devamı

Soyak, İzmir’de yeni projesini satışa sundu

SOYAK, 50’nci kuruluş yılında Soyak Mavişehir Optimus Gold’u İzmir’de hayata geçiriyor. Karşıyaka’da yükselecek Soyak Mavişehir Optimus Gold, “ilk fiyat avantajıyla” İzmirlilerle buluşuyor. 2014 yılı Mart ayında tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesi planlanan proje hakkında bilgi veren Soyak Holding CEO’su Emre Çamlıbel, “Projemizin, İzmirliler tarafından ilgiyle karşılanacağını düşünüyoruz. Soyak Mavişehir Optimus Gold ile İzmir’e 5 yılda 5 bin konutluk yatırım yaptık. Bundan sonraki İzmir projemiz ise Zeytinalanı’nda 250 bahçeli evden oluşacak. Soyak olarak 2004  yılından bu yana İzmir’e 1 milyar TL’lik yatırım yapıyoruz. ”

Haberin Devamı

Sıfır faizle 144 bin TL’ye ev-ofis fırsatı sunuyor

PROPA İnşaat tarafından Kartal’da inşa edilen Aura Residence’ta, teslime yaklaşırken, dairelerin yüzde 87’si satıldı. Kalan konut ve ev-ofisler için düzenlenen “3 seçenekli ve sıfır faizli ödeme planı” kampanyası ise kasım ayı sonuna kadar uzatıldı. 48 metrekare daireler 144 bin ile 155 bin TL, 61 metrekare 1+1 daireler 209 bin ile 215 bin TL arasında değişiyor. Projede, 79 metrekare özel bahçe kullanımlı 1+1 daireler 197 bin TL ve 121 metrekare bahçe kullanımlı 2+1 daireler ise 315 bin TL’den satışa sunuluyor. Nisan 2012’de sahiplerine teslim edilecek projede kalan sınırlı sayıdaki konut için “3 seçenekli ve sıfır faizli ödeme planı” uygulanıyor.

Atakent 3’te ‘iki seçenek’ sürüyor

AVRUPA Konutları’nın Atakent 3 projesi için hazırladığı yüzde 10 peşinatla konut sahibi olma kampanyası devam ediyor. Projede fiyatlar 234 bin 600 TL’den başlıyor. Yüzde 10 peşinat ile konut sahibi olmak isteyenler, Şubat 2012’de yüzde 10, Haziran 2012’de yüzde 5 oranında ara ödeme yapabilecekler. Ara ödemelere ekstra faiz yansıtılmıyor. Kalan yüzde 75’lik tutar içinse 120 aya kadar banka kredisi kullanabilecekler. Banka kredisi kullanmadan konut almak isteyenler de yüzde 50 peşinat ödendikten sonra kalan yüzde 50, Haziran 2012’de faizsiz olarak ödüyor.

Kızılay Dragos Konakları açık artırmayla satılacak

TÜRK Kızılayı, İstanbul’un Maltepe ilçesinde, Adalar manzaralı Dragos Konakları’ndaki 8 blokta bulunan 64 dairesini satışa sunuyor. Dragos Konakları’ndaki dairelerin açık artırma usulüyle satışı, 30 Ekim’de İstanbul’da yapılacak. İhale, Kartal’daki Türk Kızılayı Kartal Bölgesel Kan Merkezi’nde saat 10.00’da yapılacak.Satıştan elde edilen gelir, Türk Kızılayı’nın afet müdahale ve sosyal yardım çalışmalarında kaynak olarak kullanılacak. Türk Kızılayı’nın 8 bloktaki 187 ile  340 metrekare arasında değişiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!