19 milyon TL’ye Alo Diyarbakır

Güncelleme Tarihi:

19 milyon TL’ye Alo Diyarbakır
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2014 01:52

VODAFONE Türkiye, bölgedeki 9 ile birden hizmet verecek olan Diyarbakır Santral Merkezi’ni, 19 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirdi.

Haberin Devamı

Diyarbakır Santral Merkezi ile bölgede çok daha hızlı, kaliteli ses ve data hizmeti sağlanmış olacak. Diyarbakır Santral Merkezi, Batman, Şanlıurfa, Siirt, Şırnak, Malatya, Elazığ, Mardin ve Adıyaman olmak üzere toplam 9 şehirde hizmet vermeye başladı. Bölgedeki tüm illeri tek çatı altında toplayan Merkez, Türkiye’de en yoğun trafiğin taşındığı 5. merkez olma özelliği taşıyor. Toplam 2 bin 200 metrekare kapalı alana sahip olan santral, aynı anda 3.5 milyon aboneye hizmet verme kapasitesine sahip.

YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

Diyarbakır’da yatırımlarının artarak devam edeceğini vurgulayan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, “Son olarak da 9 şehrimize birden hizmet verecek olan Diyarbakır Santral Merkezimizin açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 19 milyon TL’lik yatırımla hayata geçen Merkezimiz, Türkiye’deki en yoğun trafiği taşıyan merkezlerimizden biri olacak. Kesintisiz büyümemize paralel olarak, Türkiye’nin her köşesini kapsayan yatırımlarımıza aralıksız şekilde devam edeceğiz. Türkiye’nin dijital dönüşümü için ilham veren teknolojileri sunmayı sürdüreceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Türk reçetesi ile yeni transfer

TÜRKİYE pazarına girdikten sonra uyguladığı başarılı strateji ile Vodafone Global’de “Türk reçetesi” olarak bilinen formül beraberinde transferleri de getirdi. Vodafone Türkiye’nin CEO koltuğundan global yönetime transfer olan Serpil Timuray’ın ardından, Vodafone KKTC Telsim Finans Direktörü Cem Öztoprak, Vodafone İngiltere’ye Teknolojiden Sorumlu Finans Direktörü olarak atandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!