Dillon, ‘Moda Haftası’na geldi Tween’i giyince şapka çıkardı

Güncelleme Tarihi:

Dillon, ‘Moda Haftası’na geldi Tween’i giyince şapka çıkardı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 09, 2011 00:00

İstanbul Moda Haftası’nda (İstanbul Fashion Week-IFW), Tween’in defilesini izlemek için gelen Amerikalı ünlü aktör Matt Dillon, markanın global başarısı karşısında hayrete düştü. Matt Dillon, “Harvey Nichols’da satılıyor, ünlü futbolcuları giydirmiş Tween’in başarısı beni şaşırttı, hayran kaldım” dedi.

Haberin Devamı

BU yıl beşincisi gerçekleştirilen İstanbul Moda Haftası (İstanbul Fashion Week-IFW), önceki gün başladı. 7-10 Eylül tarihlerinde düzenlenen İstanbul Moda Haftası’nın ilk gecesi Tween’in defilesiyle kapandı. Tween’in defilesini izlemek için İstanbul’a gelen Amerikalı ünlü aktör Matt Dillon, markanın global başarısı karşısında hayrete düştü. Daveti alana kadar Tween’le ilgili hiçbir şey bilmediğini itiraf eden Matt Dillon, “Ancak buraya gelince markayla ilgili bilgi aldım. Türkiye’den dünyaya açılan bir marka. Avrupa’da pek çok şehirde mağazası var. Harvey Nichols’larda satılıyor. İngiliz, İspanyol pek çok ünlü futbolcunun beğenisini kazanmış” dedi.

Koleksiyon çok başarılı

Tween’in global başarısı karşısında hayrete düştüğünü söyleyen ünlü aktör, defilede ve defilenin ardından düzenlenen partide giydiği Tween takım elbiselerini çok beğendiğini de söyledi. Sergilenen yeni koleksiyonu da çok başarılı bulduğunu vurulayan Dillon, “Markadan haberdar değildim. Bu vesileyle haberdar oldum ama haberdar olduğuma çok memnunum. Tween’in başarısı beni şaşırttı, başarısına hayran kaldım” diye konuştu. 

Haberin Devamı

Türkler’den film teklifi

IFW için geldiği İstanbul’da uzun süre vakit geçirdiğini ve şehri tanımaya çalıştığını anlatan Matt Dillon’a Türkiye’de pek çok film teklifi de gelmiş. Türk bir yapımcıyla görüştüğünü anlatan Dillon, “Konusu Türkiye’de geçen bir film projesi üzerinde uzun uzun konuştuk. Bakalım; neler olacak. Göreceğiz” dedi.  İrlandalı köklerini gururla anlatan Matt Dillon, İrlandalıların ve Türklerin birbirine benzediğini belirterek şöyle konuştu: “İki toplum da çok sıcak kanlı. Türkleri çok sevdim. İlginizi belli ediyorsunuz ama sık boğaz etmiyorsunuz. ‘Hayır’ deyince gidiyorsunuz. İspanya’da böyle değil. Israrcı olurlar.”

Yeniden geleceğim

Matt Dillon, kafasında Türkiye’ye dair hiçbir bilgi ve önyargı olmadan geldiğini söylerken, seyahatinde kendisine eşlik edenler siyasi gelişmeleri öğrenmek için pek çok soru sorduğunu ve bilgi toplamaya çalıştığını belirtti. Ayasofya ve Sultanahmet’i çok etkileyici bulduğunu anlatan Dillon “Tebdili kıyalet İstanbul’un altını üstüne getirdim. Yine de tanıyanlar oldu. Tekrar gelmek ve bütün Türkiye’yi gezmek istiyorum. Kapadokya’yı çok merak ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

Evlilik değil de baba olmak önceliğim

İRLANDALI anne ve babasının yıllardır evli olduğunu ve çok sıkı aile bağlarına sahip olduğunu belirten Matt Dillon, “Biz 6 kardeşiz. Hepimiz birbirimizle görüşürüz. Ben de tam anasının oğluyum. Bu yüzden evlilik konusunda tedirginim. Çocuk sahibi olmak öncelikli konum. Evlilik bekleyebilir. Çocuk yapacağım kadını seçmek de ayrı hüner” dedi.

Atıl Kutoğlu, Saks Fifth Avenue ve Bloomingdales ile görüşüyor

ADINI dünyaya duyuran Türk tasarımcılardan Atıl Kutoğlu, İstanbul Fashion Week kapsamında gerçekleştirdiği defilede ilk kez hazır giyimde erkek koleksiyonunu tanıttı. Defilenin hemen ardından da sipariş aldı. Sanatçı Haluk Akakçe, Atıl Kutoğlu Men’s Wear markasıyla satışa sunulacak ürünlerin tamamı için sipariş verirken İHKİB Başkanı Hikmet Tanrıverdi bir takım elbise, Tuba Ünsal da eşi için 4 kıyafet seçti. Kutoğlu’nun erkek koleksiyonu önümüzdeki ilkbahardan itibaren satışa sunulacak. Kutoğlu, “Amerika ve Almanya’daki temsilciliklerim üzerinden erkek koleksiyonumun satışa sunulması için 16 farklı adresle görüşme halindeyim. Bu adreslerin içinde Almanya’nın önde gelen mağazları var. Saks Fifth Avenue ve Bloomingdales ile görüşmem var” dedi.

Haberin Devamı

Michael Douglas ve Jermaine Jackson ‘erkek’e teşvik etti

KENDİSİNİ erkek giyime girmek konusunda teşvik eden isimlerin Michael Douglas ve Haluk Akekçe olduğunu belirten Atıl Kutoğlu, Michael Jackson’ın ağabeyi Jermaine Jackson’ın da ürünlerini beğendiğini ve yüzü olmak istediğini dile getirdi. Kutoğlu “Jackson da defileye gelecekti. Ama Müslüman olduğu için ve Fashion Week’in Bayram ve Ramazanın hemen sonrasına denk gelmesi nedeniyle programını ayarlayamadı. Elizabeth Jagger da grip olduğu için gelemeyceğini haber verdi” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!