Eston’un iki büyük projesinde satışlar devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Eston’un iki büyük projesinde satışlar devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2011 00:00

Eston Yapı, inşası aynı anda devam eden iki büyük projeyi devam ettiriyor. Bahçeşehir’in en büyük bahçeli ev projesi Eston Şehir ve 1.5 kilometrelik sahili ve marinasıyla Eston Deniz projelerinde satışlar devam ediyor.

ESTON Yapı, inşası aynı anda devam eden iki büyük projeye odaklanıyor. Bunlardan ilki Bahçeşehir’in en büyük bahçeli ev projesi Eston Şehir olurken, diğeri de önündeki 1.5 kilometrelik sahili ve marinasıyla Eston Deniz projesi. Eston Yapı, bu iki projesiyle yaklaşık 9 bin adet bahçeli konut üretiyor.

12 kısımdan oluşacak

Eston Şehir, geniş bahçeli villaları, ikiz ve müstakil dubleks çeşitleri ile en yükseği 4 katlı apartman seçenekleri ile 369 bin 306 metrekarelik inşaat alanıyla Bahçeşehir’in en büyük bahçeli ev projesi. Eston Şehir’de bahçelerin büyüklüğü 407 metrekareye varıyor. Eston Şehir 3. Kısım Evleri’nde apartman daireleri 180 bin TL’den, müstakil tripleks villalar 882 bin TL’den başlayan fiyatlarla sunulurken, 4. Kısım Evleri’nde katlı villalar 488 bin TL’den, 5. Kısım Evleri’nde A tipi ikiz dubleksler ise 553 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Toplamda 12 kısımdan oluşması planlanan Eston Şehir projesi tamamlandığında 1 milyon metrekarelik arazide 2 bin 800 konuttan olacak. Daire büyüklükleri 65 ile 371 metrekare arasında değişen Eston Şehir’de yüzme havuzları, yürüyüş parkurları, sosyal alanlar, çocuk oyun alanları, spor alternatifleri, günlük alışveriş merkezleri yer alıyor.

Marina ve sahili olan proje

Eston Deniz ise Yakuplu’da 1.2 milyon metrekarelik alanda toplam 5 bin 359 konut ve 500’ün üzerinde yat kapasitesine sahip marinasıyla ve 1.5 kilometrelik sahiliyle tasarlanan İstanbul’un en büyük projelerinden biri. Projenin tamamının 2017 yılında bitmesi planlanıyor. Eston Deniz projesinin ilk kısmını oluşturan Yakamoz Evleri’nde 7 farklı tipte 207 bahçeli ev yer alırken, ikinci kısım olan Kalyon Evleri, 342 bahçeli evden, apartmanlardan oluşacak ve yine etap etap tamamlanacak. Eston Deniz Kalyon Evleri’nde en yükseği 6 katlı olan apartman daireleri 207 bin TL’den, ikiz dubleksler 619 bin TL’den, sıralı ara dubleksler 460 bin TL’den, müstakil dubleks villalar 854 bin TL’den ve katlı villalar 528 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Satıştaki konutların büyüklükleri 78 ile 259 metrekare arasında değişiyor. Eston Deniz’de her kısmın kendine ait özel sosyal tesisi ve havuzları bulunuyor.

Satışlar devam ediyor

Eston Yapı Genel Müdürü Özgür Mungan, Eston Şehir ve Eston Deniz Projeleri’nin tamamlanan kısımlarında yaşamın başladığını belirterek, diğer fazlarda ise inşaatların ve satışların hızla devam ettiğinin altını çizdi. Projeler için Eston bünyesinde 18 ayda sıfır faiz uygulanıyor. Peşinat oranı ise yüzde 10.

Eston Deniz annelerin tercihi

ESTON Deniz’in, şehir merkezinde 500 yat kapasiteli marina, plajı ve 1.5 kilometrelik sahil şeridi ile denizle bütünleştiğini ifade eden Özgür Mungan, “Projede anneler için çocuklarının doğa ile iç içe güvenli bir ortamda büyümesi en önemli tercih nedeni. Ayrıca çocuklar projenin kendi bünyesinde bulunan çocuk oyun alanlarında zaman geçirirken anneler alışveriş noktalarının ve sosyal tesisin tadını da çıkarabilirler” diye konuştu. Proje yakınındaki okulları, poliklinik ve hastaneleri, AVM merkezleriyle de rakiplerinden ayrışıyor.

Öncelik Eston Şehir ve Eston Deniz’de

1965 yılında prefabrike yapı elemanları üretmek ve taahhüt projelerini gerçekleştirmek için kurulan Eston, taahhüt ve gayrimenkul geliştirme alanında faaliyet gösteriyor. Eston Yapı, kurulduğu 28 Mayıs 1998 yılından beri, Ardıçlı Evleri, Ardıçlı Göl Evleri, Eston Kandilli Evleri, Eston Derince Evleri, Eston Reşitpaşa Evleri gibi projelere imza attı. 46 yıllık deneyimini yeni projelere de taşımayı hedefleyen Eston, önceliğini 2017 yılına kadar bitmesi planlanan Eston Deniz ve Eston Şehir gibi 2 projenin inşaatını tamamlamak için kullanacak.

Maksimum kullanım alanı yaratılıyor

ESTON Şehir projesindeki evlerin en önemli özelliğinin kaliteli üretim ve optimum metrekare kullanımı olduğunu belirten Eston Yapı Genel Müdürü Özgür Mungan, şunları söyledi: “46 senelik inşaat tecrübesiyle Eston, evlerdeki her metrekareyi başarıyla değerlendirerek hiç atıl alan bırakmıyor ve maksimum kullanım alanı yaratarak yaşam alanlarının olduğundan büyük algılanmasını sağlıyor. Projeler, her ayrıntısı özenle düşünülmüş mimarisi, çağdaş şehircilik anlayışı ile gerçekleştirilmiş planlaması, büyük alışveriş ve ticaret merkezlerine, TEM ve E-5 otoyol bağlantılarına, havaalanlarına yakın olması, sosyal hayatın içinde, ulaşımı kolay ve ferah bir ortamda bulunmasıyla rakiplerinden ayrışıyor.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!