AVM'lerin Ramazan ayı promosyonları

Güncelleme Tarihi:

AVMlerin Ramazan ayı promosyonları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2009 11:07

AVM'ler zamanı daha verimli kullanmak için saat ayarlaması ve promosyon çözümünü bulurken bazı perakendecilerin ise özellikle oruç tutan ve çalışan müşterileri mağazalarına çekmek için ’öğle saatleri’ne özel şok indirimler ya da ‘2 al 1 öde’ kampanyalarına başlayacağı öğrenildi.

Haberin Devamı

Vatan Gazetesi'nin haberine göre işte AVM'lerin promosyonları:

 

- Carousel: Gün içinde 50 TL’lik alışveriş yapan her 100 kişiye ’iftar menüsü’ dağıtılacak. Ramazan ayı boyunca yiyecek-içecek katında fasıl müziği, sema töreni, kukla ve perde oyunları olacak. Özel tasarlanan imsakiyeler ücretsiz dağıtılacak.

 

- Palladium: En az 100 TL’lik alışveriş yapan Palladium ziyaretçilerinden 1 kişi, 2010 Model Mercedes C 180 K, 3 çift 7 gece 8 gün Barselona ve Batı Akdeniz Cruise turu kazanacak.

 

- Galleria: Ramazan ayının ilk haftasında her 200 TL’lik alışveriş yapan 20 kişiye Sheraton İstanbul Ataköy’de 2 kişilik 1 gece konaklama hediye edilecek.

 

Haberin Devamı

- Kanyon: Ramazan süresince restoranlarda iftara özel promosyon ve menü alternatifleri sunulacak.

 

- Armonipark: Her akşam iftar sonrası sema gösterisi, orta oyunu, fasıl, tiyatro ve çocuk oyunları sahnelenecek. Boza, sahlep, kestane, macun, pamuk şeker gibi geleneksel tatlar satışa sunulacak. Ramazan ayı süresince indirimli fiyatlar üzerinden ’ekstra indirim’ uygulanacak.

 

- Korupark: İftar sonrası için Hacivat-Karagöz’lü Ramazan Eğlencesi sunulacak. Haftanın 5 günü de çocuklara eğitmenler eşliğinde Karagöz ve Hacivat kuklasının nasıl yapılacağı, perdeye nasıl yansıtılacağı ücretsiz olarak öğretilecek.

 

- Kayseripark: Ramazan ayı boyunca Kayseri TV, Alışveriş Merkezi’nden canlı yayın yapacak. Her gün iftar saatini de içine alan 60 dakika sürecek olan tasavvuf ve sanat müziği dinletisi, her Cuma akşamı sema gösterisi ve ücretsiz Ramazana özel şerbet dağıtımı yapılacak.

 

- Profilo AVM: Gündüz saatlerinde çocuk animasyonları olacak, iftar öncesi ve sonrası için ise fasıl, meddah, kukla oyunu, orta oyunu, sihirbaz ile karagöz&hacivat gösterileri sunulacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!