Exper KDV indirimini tüketicilere yansıtacak

Güncelleme Tarihi:

Exper KDV indirimini tüketicilere yansıtacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2009 16:46

Yıldız Bilişim Grubu şirketlerinden Datateknik'in Genel Müdürü Mehmet Yolcu, “KDV indiriminin çok doğru bir zamana geldiğini, sektörü mutlaka olumlu etkileyeceğini” bildirdi.

Yolcu, “Exper markamız için yeni ürün ve kampanyalara hazırlandığımız, sektördeki pazar payımızı büyüttüğümüz bir dönemde yüzde 10'luk KDV indirimini, tüketicilere ek avantajlarla yansıtma sözü veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Mehmet Yolcu yaptığı yazılı açıklamada, ekonomiyi canlandırmak adına geçtiğimiz günlerde açıklanan 5. tedbir paketinde, bilgisayar ürünlerinde KDV'nin yüzde 18'den yüzde 8'e inmesini değerlendirdi.

Yolcu, indirimin bilgisayar sektörünün hareketlenmesi adına çok önemli olduğunu ve sektörün kayıplarını telafi edeceğini belirtti.
Yolcu, şunları kaydetti:
“Son aylarda genel bir daralma yaşayan bilgisayar sektörü KDV indirimiyle canlanacak ve kayıplarını telafi edecek. Her evde bir bilgisayar olması için çalışıyoruz. Eğitim ve fırsat eşitliğinin tüm bireylerin hakkı olduğuna inanıyoruz ve bilgiye erişim ve eğitim açısından bilgisayarın bu eşitliği sağlayacak en önemli faktör olduğunu düşünüyoruz. Bu amaçla yüzde 18'den yüzde 8'e düşürülen KDV oranlarını son kullanıcıya aynen yansıtacağız ve bununla yetinmeyip çeşitli kampanya ve özel indirimlerle de bilgisayar sektörünün hareketlenmesinde etkin bir rol oynayacağız.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!