Ana Sayfa
Son dakika :
Haber
Yaşam
İlanlar
İnteraktif
Arşiv
 
08 Kasım 2009 Pazar 14:35
İstanbul 20ºC
IMKB 46970 / -0,7 $ 1.4830 / %0 2.2060 / %0 Altın 52,02 / %0,15 € / $ 1.4884 / %0,11



 ADnet  
Reklam için
IMKB 46970 / -0,7 $ 1.4830 / %0 2.2060 / %0 Altın 52,02 / %0,15 € / $ 1.4884 / %0,11
AJANDA
5Kasım:Devlet Bakanı Zafer Çağlayan'ın Güney Afrika Cumhuriyeti'ndeki temasları izleniyor
HİSSELER
YAZARLAR
Vahap Munyar
Koç, ABD’de Metropolitan’a 10 milyon dolar yatıracak, adı ‘Osmanlı’da 75 yıl anılacak
Ege Cansen
Casino ekonomisi (Bul karayı al parayı)
Şükrü KIZILOT
Neriman Teyze’nin torunu evlenince vergiden kurtulacak
EKO-TABLO
İMKB II. SEANS
  • İMKB A-F
  • İMKB F-M
  • İMKB M-Z
  • YATIRIM FONLARI
  • A TİPİ FONLAR
  • B TİPİ FONLAR
  • SERBEST DÖVİZ
  • ÇAPRAZ KURLAR
  • ALTIN FİYATLARI
  • MB KURLARI
  • Tüm Ekonomi Haberlerini Okumak İçin
    Önceki Haber     Sonraki Haber

    Metro Turizm fiyat indirdi

     
    ANKA
    Metro Turizm fiyat indirdi
    Karayolu taşımacılığında önemli bir isim olan Metro Turizm, yolcu ücretlerinde yüzde 25 ile yüzde 40 indirime gitti. Şirket İstanbul-Ankara arasındaki yolcuları 25 liraya taşıma kararı aldı.

    Havayollarındaki hizmet standartlarını dahi aşan bu uygulama ile kriz günlerinde destek olmayı amaçladıklarını ifade eden Metro Turizm Grup Koordinatörü Sinan Solok, “Türkiye’nin kendi iç dinamiklerini doğru kullanması ve hizmete geçirmesiyle sıkıntılı günlerin aşılacağına inanıyoruz. İlk olarak amacımız kriz ortamından biran önce çıkmak için halkımıza fırsat yaratmak” dedi.

    Solok, Metro Turizm’in 3 otobüsle kurulduğunu hatırlatan Solok, kaliteli hizmet anlayışından taviz vermeden büyüyerek, sektörde ilklerin firması haline geldiklerinin altını çizdi. Firmanı şu anda günde bin 850 sefer ile yılda 15 milyon yolcu taşıdığını açıklayan Solok, “Metro Turizm yurt genelinde 835 acentesi ile vatandaşa kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. Filomuza önümüzdeki yıl 20 tek katlı, 10 adet ise çift katlı Setra Otobüsleri ekleyeceğiz” diyerek firmanın 2009 yılında tesis ve otobüs yatırımları için 100 milyon Euro bütçe ayırdığı bildirdi.
    Mind ile haber kaçırmaya son!
    HEMEN YÜKLE
     
    Yorumlarınızı Yazınız
    Bu haber hakkında henüz yorum yok
    Diğer Haberler
              Aydın Doğan      Tüm Haberler
      Hürriyet Kurumsal Hürriyet USA Hürriyet Avrupa Hürriyet Emlak İş Ara Anneyiz.biz Hürriyet Oto İddaa Oyna Avrupa Birliği DYH