Anadolu Bank da Worldcard'a üye oldu

Güncelleme Tarihi:

Anadolu Bank da Worldcarda üye oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2008 12:00

Yapı Kredi ve Anadolubank'ın kredi kartları alanında yürüttüğü ortak çalışma tamamlandı ve 80 binin üzerindeki Anadolubank Wondercard kredi kartı, Anadolubank Worldcard'a dönüştü.

Yapı Krediden yapılan yazılı açıklamaya göre, teknik çalışmaları tamamlanan işbirliği neticesinde Anadolubank Worldcard sahipleri, 180 bini aşkın Yapı Kredi World üye iş yerlerinin sunduğu alışveriş fırsatlarından yararlanmaya başladı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yapı Kredi Kredi Kartları ve Tüketici Kredileri Yönetimi Başkanı, Genel Müdür Yardımcısı Nazan Somer, Avrupa'nın en büyük 8. kart programı haline gelen World'ün, 10 milyonu aşkın Worldcard kullanıcısı olduğunu, Yapı Kredi'nin gerek kredi kartlarındaki yaratıcı çalışmaları gerekse de kart sayısı ve işlem hacmiyle önümüzdeki dönemde Avrupa arenasındaki sırlamasının daha da yukarılara çıkacağına inandığını kaydetti.
Anadolubank Kredi Kartları ve Elektronik Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Çiğdem Taşlıca Özkardeş ise Anadolubank Worldcard ile banka müşterilerine geniş World üye iş yeri ağında taksit, nakit puan, ödül ve bunun gibi imkanlar sunacaklarını böylece müşteri ihtiyaçlarına cevap vererek müşteri memnuniyetini yükselteceklerini belirtti.

Yapı Kredi daha önce Vakıfbank ve Fortis ile de benzer anlaşmalar yapmıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!