Altın fiyatları günün kapanışında ne kadar oldu? 10 Aralık çeyrek altın ve gram altın fiyatlarında son durum

Güncelleme Tarihi:

Altın fiyatları günün kapanışında ne kadar oldu 10 Aralık çeyrek altın ve gram altın fiyatlarında son durum
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2018 18:57

Altın fiyatları gün sonunda ne kadar oldu sorusunun yanıtı yatırımcılar tarafından sorgulanmaya başladı. Kapalıçarşı'da 24 ayar külçe altının gramı günü yüzde 0,38 azalışla 212,40 liradan tamamladı. İstanbul Kapalıçarşı'da, bugün kapanışta çeyrek altın 345 lira, Cumhuriyet altını 1.414,00 liradan satılırken, 24 ayar külçe altının gram fiyatı ise cuma kapanışa göre yüzde 0,38 azalışla 212,40 liradan işlem gördü.

Haberin Devamı

Altın fiyatları 10 Aralık Pazartesi günü piyasa fiyatları ile birçok kişinin gündeminde yer almaya başladı. Haftayı 212 lira seviyesinde kapatan altın fiyatları, pazartesi gününe aynı seviyelerde başlangıç yaptı. Peki, 10 Aralık Pazartesi günü altın fiyatları ne kadar oldu? İşte, birçok kişinin merakla araştırdığı piyasa fiyatları

ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Hafta başında en çok merak edilen yatırım enstrümanları arasında yer alan çeyrek altın, 10 Aralık 2018 Pazartesi günü 346,86 TL'den satılıyor.

GRAM ALTIN KAÇ LİRA?

Altının gram fiyatı, işlem gününe düşüşle başlamasının ardından gram altının satış fiyatı 211 TL dolaylarında seyrediyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Yatırım yapmak isteyenlerin gözdesi Cumhuriyet altını ise 1.406 liradan alınıp 1.427 liradan satılıyor.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Haberin Devamı

Vatandaşların güncel fiyatını merak ettiği bir diğer altın türü olan yarım altın ise 693 TL'den işlem görmeye devam ediyor.

ANLIK ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Uzmanlar, altının gram fiyatının bu hafta 212-217 lira aralığında kalmaya devam edebileceğini belirterek, "Gram altında yönün netleşmesi için bu seviyelerin aşağı ya da yukarı yönlü kırılması gerekiyor. Bu hafta altının ons fiyatını yakından takip edeceğiz. Uluslararası piyasalarda altın, dolar karşısında talep görmeye devam ediyor." değerlendirmesinde bulundu.

Uzmanlar, yurt içinde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) beklenti anketi, yurt dışında ise Almanya'da dış ticaret dengesi, İngiltere'de sanayi üretimi ve ABD'de JOLTS açık iş sayısı verilerinin takip edileceğini bildirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!