1.4 milyon liraya penthouse satıyor

Güncelleme Tarihi:

1.4 milyon liraya penthouse satıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2010 00:00

Garanti Koza’nın İstanbul’da Bahçeşehir-Esenyurt sınırındaki konut projesi KozaŞehir’in tanıtımında konuşan Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Murat Binark, son 3 yıda ortalama 260 milyon dolar ciro elde ettiklerini bildirdi ve “Piyasada bu yıl ve 2011’in daha iyi geçeceğini düşünüyorum. Fakat stoklar tükenmeye başladığı için konut fiyatları orta vadede artacak” dedi.

Garanti Koza İnşaat’ın, 62 yılda barajlardan alt yapı tesislerine, havalimanlarından metro ve karayollarına kadar farklı alanlarda inşaatlar yaptığını söyleyen Ahmet Murat Binark, Esenyurt’taki projeleri Akkoza’nın 3’üncü etabı olan KozaŞehir’de, toplam 846 konut bulunduğunu, satışa çıkardıkları 401 konutun yaklaşık üçte birinin lansman öncesi talep gördüğünü bildirdi ve şöyle konuştu: “Toplam 5 bin 500 konuttan oluşan Akkoza projesinde ilk iki etapta satışa çıkan 1622 konuttan sadece 187’si satılmayı bekliyor, geri kalanı satıldı. İlk iki etapta Garanti Koza’nın yüzde 75, Akiş GYO’nun yüzde 25 ortaklığı vardı. Üçüncü etabı yüzde 100 Garanti Koza yapacak. Akkoza’da toplam 5 bin 500 konut için 1 milyar doların üzerinde yatırım yapılacak. KozaŞehir adını verdiğimiz bu etapta 58 metrekareden başlayan 1+1 daireleri peşin 130 bin liradan başlayan fiyatlara satıyoruz.”
2 penthouse var
Garanti Koza Pazarlama Grup Başkanı Coşkun Erginer de, Esenyurt bölgesinde adı konmamış ikinci İstanbul’un oluşmakta olduğunu ifade etti ve “Akkoza’nın bu üçüncü etabına KozaŞehir adını verdik. Daireler 58 metrekare ile 483 metrekare arasında değişiyor. Yaklaşık 500 metrekarelik iki penthouse daire, peşin 1.4 milyon liradan satışa çıktı” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!