Ekol’den Eşme’ye ücretsiz servis

Haberin Devamı

Ekol’den Eşme’ye ücretsiz servis

Türkiye’nin ilk branş hastanesi Ekol Kulak Burun Boğaz Hastanesi’nin kurucusu Dr. Mehmet Baz, Karşıyakalılara sunduğu ücretsiz servis ayrıcalığını, şimdi de Eşmelilere sundu. İzmir ve Ege Bölgesi’nde kulak burun boğaz hastalıklarında büyük bir boşluğu dolduran hastanede bu alandaki tüm branşların bulunduğunu söyleyen Dr. Baz, ”Amacımız halka hizmet” dedi. Eşmeli olan Dr. Baz, her cuma tahsis edilen araçla doğup büyüdüğü yere küçük de olsa bir hizmet verebilmenin sevincini yaşadığını belirterek, “İçimde bir uhdeydi, bunun gerçekleşmesini görmek beni son derece mutlu etti. Eşmeliler bundan böyle her cuma hastanemize kendilerine tahsis edilen araçla ücretsiz gelip, yine ücret ödemeden geri dönebilecek. Eşmelilere sağlık konusunda bir nebze katkıda bulunabiliyorsak ne mutlu bize” diye konuştu.

Haberin Devamı


Alfagöz’ün yeni şubesi Balçova’da

Ekol’den Eşme’ye ücretsiz servis

İzmir’de dört yıldır hizmet veren Alfagöz Göz Hastalıkları Dal Merkezi, geçtiğimiz günlerde Balçova Şubesi’nin açılışını yaptı.

Ekol’den Eşme’ye ücretsiz servis

Alfagöz Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Abdullah Karaca, amaçlarının Güzelyalı ve Üçkuyular bölgesinden başlayıp, Balçova, Narlıdere, Güzelbahçe, Urla, Seferihisar’a uzanan bölgedeki insanların ihtiyaçlarına cevap verebilmek olduğunu söyledi. Karaca, “Alfagöz’ü, 2008 yılında göz hastalıkları uzmanı olan eşim Dilek Karaca ile kurduk. Zaman içinde gördüğümüz ilgi sayesinde merkezimiz büyüdü ve yeni şubeler oluştu. Alsancak, Üçyol ve Balçova’da faaliyet gösteriyoruz” diyerek, şöyle devam etti;
“Sağlık özel bir sektördür. Tıbbi deneyim ve tecrübenin çok önemli olduğuna inanıyoruz. Kullanılan teknoloji güncel olmalı. Temel misyonumuz hizmetin iyi ekiple, güncel teknoloji kullanılarak iyi şartlarda sunulması. İzmir’in EXPO adaylığı gündemde. EXPO’nun ana teması sağlık. İzmirli bir kurum olarak bu konuda tüm gücümüzle desteğe hazırız. Alfagöz’ün uluslararası üne sahip, ülkemiz ve İzmir adına gurur duyulacak bir markaya dönüşmesi en büyük dileğimiz.”

Yazarın Tüm Yazıları