Ekip çalışmaları için uygun bir gün

Sosyal amaçlar için çalışmalar yapmak, ekip aktivitelerine katılmak ve gruplarla eğlenmek için uygun bir gün.

Haberin Devamı

Akşam saatlerinde beklenmedik hoş gelişmeler de söz konusu olabilir.
Çok fazla enerjiye mâl olan konuları bir kenara bırakmakta fayda var. Gökyüzü, çok fazla oyalandığımıza ve asıl konulardan uzak kaldığımıza işaret ediyor.
Önümüzdeki iki hafta boyunca, gezegenlerin yeni teklifleri olabilir...
Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgiyle kalın...

Günlük Burç Yorumları

Koç
Doğru dürüst ilerlemeyen bir planı değiştirmenizi sağlayacak fırsatlar bekliyor olabilirsiniz. Bu amaçla araştırmalarınızı derinleştiriyorsunuz. Bazı kişilerin hatalı hareketlerine ödün vermemelisiniz. Elinizden gelenin en iyisini yapabilirsiniz, ancak bazı kişilerin ödemelerini sizin karşılamanız gerekmiyor. Sizden faydalanmaya çalışan kişilerden sakınmak için hayatınızda bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir. Kendi ihtiyaçlarınızı ön planda tutmalısınız.

Haberin Devamı

Boğa
Tamamlayıcı, sağlamlaştırıcı veya onarıcı fikirleriniz olabilir. İç sesinize kulak vermeli ve hayal gücünüzün yarattığı yönü takip etmelisiniz. Diğerlerinin yaptıklarıyla yakından ilgilenmeniz, yardım etmeniz veya yardım almanız, yeteneklerinizi özgün şekilde ortaya koymanıza olanak tanıyabilir. Sırlar, özel veya iş hayatınızdaki ilerlemenizi engelleyebilir.

İkizler
Hayatınızı değiştirebilecek çok sayıda davet almaya başlayabileceğiniz günlerdesiniz. Hangisini kabul edeceğinizi detaylı düşünmenizde fayda var. Maddi yardım almak zor olabilir ama bazı görüşmeler organize etmeniz veya yeni kişilerle tanışmanız durumunda sizi başarıya taşıyabilecek kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Aşk hayatınız olumlu ama aşırı harcamalar duygusal sorunlara neden olabilir.

Yengeç
Yardım nereden gelirse gelsin geri çevirmemenizde fayda var. Size danışmanlık ya da asistanlık yapmak isteyen kişiler olabilir. Yakında diğerlerinin nerede durduğunu net olarak görebilirsiniz. En küçük detayı bile dikkatle ele almalısınız. Yanlışlığa yer bırakmamalısınız. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde dikkatli olmalı, tartışmalardan kaçınmalısınız.

Aslan
Belli bir ilişki, işbirliği veya işe detaylı şekilde konsantre olabilir ve bir sonuç almak isteyebilirsiniz. Ancak diğerlerinin de aynı amacı taşıdığını unutmamanızda fayda var. Rekabet ortamları yeteneklerinizi, tecrübenizi veya bilginizi gösterme şansı sunabilir. Yaşam tarzınızda meydana gelecek değişiklikler, geleceğe dair arkadaşlıklarınız açısından potansiyel oluşturabilir. Ufukta aşk var ama kıskançlık teması dikkat gerektiriyor.

Haberin Devamı

Başak
“O” büyük girişimde bulunmanız, yüksek güven gerektiriyor. Ama kendinizi asla olmayacağına inandırmak yerine nasıl olacağına odaklamanız daha doğru olur. Sizinle aynı amaçlara sahip ciddi kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Altyapısı olmayan yatırımlardan veya size ihtiyacınız olmayan şeyler satmaya çalışan kişilerden uzak durmalısınız. Güvenilir kişilerle olmaya ve sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Terazi
Hiçbir şey, plana göre devam etmeyebilir. Planlarda değişikliklere açık bir gün. Büyük resme odaklanmalı, ilgi alanlarınızı çeşitlendirmelisiniz. Öğrenmek isteyeceğiniz bilgi ve yetenekleri olan kişilerle bir araya gelmelisiniz. Tutarsız ilişkiler veya işbirlikleri söz konusu olabilir.

Haberin Devamı

Akrep
Kendinize manevra alanı yaratmalısınız. Belli alanda kilitli kalmamak için ekstra gayret göstermeniz gerekse de, her şey bittiğinde buna değdiğini fark edeceksiniz. Açığa çıkan şeyleri dikkatle dinlemelisiniz. Satır aralarını dikkatle okumanız, özel yaşamınızda doğru seçimler yapmanızı sağlayabilir. Duygusal bir konuda ani tepkilerden kaçınılması gerekiyor.

Yay
Bazı konuların üstüne gitmemenizde, hatta üstü açılmayacak şekilde bir sandığa kilitlemenizde fayda var. Evinizde iş hayatınızı veya ev yaşamınızı kolaylaştıracak değişiklikler yapabilirsiniz. Yeni fikirlere olanak tanıyacak alanlar yaratmanız ilişkilerinizi de güçlendirebilir.

Oğlak
Bazı kişiler önerilerinize kulak vermiyor veya rehberliğinizi dikkate değer bulmuyor olabilir. Bu onların sorunu, fazla büyütmemelisiniz. Seyahatler esnasında ya da meslektaşlarınızla ilişkilerinizde sorun yaşayabilirsiniz. Tahmin edilmesi zor hareketleri olan bir kişi nedeniyle bazı konularda karışıklıklar yaşanabilir.

Haberin Devamı

Kova
Bugünlerde çevrenizdekilere bazı şeyleri anlatmaya çalışmak yerine sorular sormanız ve sorumluluk almanız daha sağlıklı olabilir. Eski tanıdıklara güvenebilir veya hayata geçirecek zaman bulamadığınız projelerinizi canlandırabilirsiniz. İrtibatı kestiğiniz kişilerle haberleşmeniz sizi mutlu edebilir. Romantik günler.

Balık
Belli bir maceraya atılmanın, kaynaklarınızı doğru kullanmanız anlamına geldiğini düşünebilirsiniz. Ancak aniden böyle olmadığını düşünmeye başlarsanız uzak kalmanızda fayda var. Size sunabilecek şeyleri olan kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Yatırımlarınızı ve anlaşmalarınızı ilgilendiren konularda tedbirler almanız, maddi açıdan önem taşıyor!

Yazarın Tüm Yazıları