Ekinci, muhtarların dinledi

Güncelleme Tarihi:

Ekinci, muhtarların dinledi
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2017 10:35

Ekinci, muhtarların dinledi

Haberin Devamı





ŞANLIURFA (DHA)-ŞANLIURFA’nın Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, mahalle muhtarlarının sorunlarını dinledi. Birim müdürleriyle birlikte mahalle muhtarlarını ziyaret eden Başkan Ekinci, muhtarlara yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi.



Her hafta farklı bir mahallede muhtarlarla bir araya gelerek sorunları ve çözüm önerilerini dinlediklerini ifade eden Başkan Ekinci, “Mahalle muhtarlarımızla bir araya gelmelerimiz devam ediyor. Zaman zaman tüm mahalle muhtarlarımızla bir araya gelip istişarelerde bulunuyoruz. Bazen de kendimiz muhtarların bulundukları bürolara giderek sorun ve çözüm önerilerini dinliyoruz. Belediyeler hizmetin yürütüldüğü mekanlardır. Hizmetlerin doğru bir şekilde yürütülmesi adına da muhtarlarımızın mahalleleriyle ilgili sıkıntılılarını öncelikle bizlere iletmesi önemlidir. Bu ziyaretlerimiz kapsamında yaptığımız, yapacağımızı izah ediyoruz, hem de bunların taleplerini alıp bundan sonraki planlarımızı ona göre yapıyoruz” dedi.



FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!