(ek bilgilerle) Şile-Ağva plajları doldu taştı

Güncelleme Tarihi:

(ek bilgilerle) Şile-Ağva plajları doldu taştı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2016 22:29

(ek bilgilerle) Şile-Ağva plajları doldu taştı

Haberin Devamı

Nurcan KIRCALI / İstanbul, (DHA)- RAMAZAN Bayramı tatilinde Şile, Ağva bölgesini tercih edenler adeta plajlara akın ettiler. Bayramın ilk gününde sağanak yağmur, plaj işletmecilerini korkuturken ikinci gün havanın açması ve artan sıcaklık nedeniyle yakın bölgede tatil yapmak isteyen İstanbullular adeta Şile Ağva ve bölge plajlarını doldurdu.



Ağva plajında ise Kurfallı mevkinde denize giren üç kişi suda boğulma tehlikesi geçirdi.Cankurtaran ekiplerinin müdahalesiyle sudan çıkartılan üç kişi Şile Devlet Hastanesine sevk edildi. Hastaneye kaldırılanlar arasından 18 yaşındaki Ahmet Demir kurtarılamayarak hayatını kaybetti, iki kişi ise ilk müdahalenin ardından Ümraniye Devlet Hastanesine sevk edildi.



Plajlardaki aşırı kalabalık nedeniyle yetkililer cankurtaran ekiplerinin olduğu bölgelerde denize girilmesini istiyorlar.Plaj boyunca jetski kullanan görevliler ise vatandaşların açılmalarını önleyerek uyarıda bulundu.

BİR KİŞİ DAHA HAYATINI KAYBETTİ



Bir boğulma vakası da akşam saatlerinde Şile Sofular plajından geldi. Edinilen bilgiye göre, denize giren Hilmi Mustafa Mert isimli bir kişi boğularak hayatını kaybetti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!